Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün ilişkilerimiz önem kazanıyor. Bir yandan Jüpiter’den alacağımız olumlu etkilerle abartma ve aşırı iyimser etkilerle harekete geçebiliriz, diğer yandan Neptün’den alacağımız zor açılarla ilişkilerimizde haya kırıklıkları ve sorunlar yüzeye çıkabilir. Karşımıza ilişki veya iş konularında bir teklif gelirse, şartların gerçekçi olup olmadığını kontrol etmekte fayda olacak. İyimser adımlar, düşünmeden, fedakârca hareket etmemize ve sonucunda haya kırıklıklarına neden olabilir.

        KOÇ

        Seyahatlerde sevdiğiniz insanla oldukça keyifli bir zaman sizi bekliyor. Partnerinizle birlikte seyahatte, tatilde veya dış ortamlarda güzel işbirliklerine ve tekliflere açıksınız.

        BOĞA

        İşinizde kaynaklarınızı etkili ve düzgün bir şekilde kullanmasını bilecek, parasal konulardaki fırsatları değerlendireceksiniz. Yalnız bu süreçte gerçekçi adımlardan uzaklaşmayın.

        İKİZLER

        Hayatınızdaki kişiyle mutluluğunuzu artıracak, ilişkinizi geliştireceksiniz. İş konularında bazı sıkıntılar ve haya kırıklıkları oluşabilir. Sevdiğinizin ailesiyle bazı sorunlara dikkat edin.

        YENGEÇ

        İş hayatınızdaki davranışlarınız sayesinde beraber çalıştığınız kişilerin ilgisini çekeceksiniz. Aile hayatınız için yapabileceklerinizin üzerinde sorumluluk yüklenmemeye çalışın.

        ASLAN

        Aşk hayatınızda keyifli konu ve olaylar etrafınızda cereyan edecek. Yine de bugüne denk gelen ilişkiler, biraz da hayal kırıklığı olabilir. Buna karşı da dikkat etmekte fayda var

        BAŞAK

        İstediğiniz evin teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınızda güzel açılımlar, güzel şanslar var. Böyle bir teklif karşınıza geldiğinde şartları çok iyi bir şekilde konuşmaya özen gösterin.

        TERAZİ

        Yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkileriniz, hayat yolunda size yeni şanslar ve fırsatlar getirebilir. İletişim, satış, reklam alanında güzel teklifler ve fırsatlarla karşılaşacaksınız.

        AKREP

        Maddi konularda şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Yine de riskli adımlar atmaktan uzak durmalısınız. Spekülatif işlerle uğraşıyorsanız bu süreçte dikkatli adımlar atın.

        YAY

        Çevrenizdeki birinden alacağınız özel ya da iş teklifi sizi çok mutlu edebilir. Bir yandan da bu, özel hayatınız için gelecek bir teklifse hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz

        OĞLAK

        Geri planda durduğunuz, çok fazla ön plana çıkmadığınız işlerde çok güzel teklifler alabilirsiniz. Yakınlarınızla iletişiminize dikkat edin. Hayal kırıklıkları karşınıza gelebilir.

        KOVA

        Sosyal çevrelerinizde, arkadaşlık ilişkilerinizde yeni tanışacağınız insanlardan çok güzel teklifler karşınıza gelebilir. Parasal konularda kolay kandırılmalara meyilli olacaksınız

        BALIK

        Kariyerinizde çok güzel parasal bir iş karşınıza gelebilir. Bu işte hayalci olmamaya özen gösterin, şartlarını iyi soruşturun çünkü kararsız yapınızla çok çabuk kanmaya açıksınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ