Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün saat 16.51’de Boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay sahip olduklarımızı, içimizde ve etrafımızda biriktirdiklerimizi bize sorgulatabilir. Maddi konular, kazanımlarımız, parasal işlerimiz öne çıkabilir. Enerjimiz yüksek olacağından iletişimsel konulara dikkat etmek önem kazanabilir. İlişkilerimizde kontrolcü yapımızı azaltmaya özen gösterelim.

        KOÇ

        Dolunay, parasal konularda sahip olduklarınızı size sorgulatabilir. Elinize bir para geçebilir. Ortaklaşa başladığınız bir işin sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

        BOĞA

        Hayatınızla ilgili önemli bir karar alınabilir. Özel hayatınıza odaklı olduğunuz bu dönemde bir ortaklığı veya evliliği bitirebilir ya da tam tersine başlatabilirsiniz.

        İKİZLER

        Bir işin gizli bir yanını öğrenebilir veya iş alanlarınızda problemlerinizin ardında yatan gerçek sebeplerle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

        YENGEÇ

        Arkadaşlarınızdan alacağınız haberler sizi hassaslaştırabilir. Bir organizasyon, özel hayatınız ve sosyal ortamınız arasında bir dengesizliğe neden olabilir.

        ASLAN

        Dolunay, aile ve iş hayatınızda önemli gelişmelere neden olabilir. Aile hayatınızdaki yoğunluğunuz, iş alanlarınızda kritik kararlar almanıza yol açabilir.

        BAŞAK

        Yakın çevrenizle uzak bağlantılarınız arasındaki dengeyi koruyun. Etrafınızda olup bitenler sizi de etkileyecek. Bir seyahat, işlerinizi organize etmenizi zorlaştırabilir.

        TERAZİ

        Dolunay, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Sevdiğiniz insanın para durumunda oluşan bir gelişme sizi hassas kılabilir. Bir borç durumu canınızı sıkabilir.

        AKREP

        Sevdiğiniz insanla ilişkinizde zorlanmalar veya hassaslıklar oluşabilir. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu dönemde, sevgi için adım atmak öne çıkabilir.

        YAY

        İşinizdeki bazı sorunlar sizi zorlayabilir. Sağlığınıza çok dikkat edin. Ruh durumunuzda da belli etkiler görülebilir. Her şeyi gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz.

        OĞLAK

        Özel hayatınızda hassaslıklar oluşabilir. Kendinizi kontrol altında tutmaya çalışın. Eğer çocuğunuz varsa sıkışık bir program içerisine girebilirsiniz.

        KOVA

        Ailenize ilgi göstermek zorunda olduğunuzu biliyorsunuz fakat iş yoğunluğunuz bir türlü sizi bırakmıyor. İki taraf arasında dengeleri çok iyi kurmalısınız.

        BALIK

        Önemli işleriniz, yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları ve işleri nedeniyle zora girebilir. Dengeyi sağlarsanız bu dolunaydan fayda elde edebilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ