Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        KOÇ

        İdealist oluşumlarda düşüncelerinizde yanılma ihtimaliniz çok yüksek. Seyahat, eğitim, medya, hukuk ve yabancılarla girişilecek işlerinizde şartları iki kere kontrol edin. Gerçekçilikten uzaklaşmadan adım atmaya çalışın.

        BOĞA

        Bugün, sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınızla borç alışverişine girmemeniz gerekiyor. Bu süreçte arkadaşlarınızla olan parasal konuşmalarınıza da dikkat etmeniz yararınıza olacak. Yakın çevrenizle ortak harekete edeceksiniz.

        İKİZLER

        İş hayatınızda duygularınız ve mantığınız arasında güzel köprüler kuracaksınız. Özel hayatınızda toplum önünde iletişimsel olarak kafanız karışık olabilir. Ortaklaşa işlerinizde gerçekçi adımlar atmaya özen göstermelisiniz.

        YENGEÇ

        Yapacağınız iş görüşmelerinde dikkatli olmanız gerekebilir. Herhangi bir anlaşmaya imza atmayın. Gözden kaçırdığınız bazı detaylar ileride başınıza sıkıntı ve sorunlar açabilir. Bugün, keyifli oluşumlar sizi çok mutlu edebilir.

        ASLAN

        Ortaklaşa parasal konularda, eğlence hayatınızda, aşk hayatınızda ya da çocuğunuzla ilgili harcamalarınızda birtakım yanılgılar, aldanmalar ve kandırılmalar söz konusu olabilir. Aile hayatınızda huzuru bulacaksınız.

        BAŞAK

        Özel hayatınızda yanılgılara ve hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz. Bir ev almayı ya da ev değiştirmeyi düşünüyorsanız ve arada bir aracı varsa, yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun. Sosyal çevreniz sizi hareketlendirebilir.

        TERAZİ

        Bugün yakın çevre ilişkilerinizde ve iletişimsel konularda görüşme ve anlaşma yapmamaya özen gösterin. Gün boyunca yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Kafanız dağınık olabilir. Günlük işlerinizi iyi organize edin.

        AKREP

        Kendinizi göstereceğiniz alanlarda bugün iyi etkiler altında olacaksınız. İyimserliğinizi takınarak hareket edeceksiniz. Parasal konularda yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun. Ticaretle uğraşıyorsanız gözünüzü dört açın.

        YAY

        Ailenizle ilgili konularda, emlak alım, satım ya da kiralama gibi durumlarla ilginiz varsa bugün harekete geçmemelisiniz. Ailenizle olan ifadelerinizde ve konuşmalarınızda bir şeyleri gözden kaçırıyorsunuz, dikkatli olun.

        OĞLAK

        Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde hayallere ve yanılgılara açıksınız. Onlara yardım etmek isteyebilirsiniz ama gerçekçi düşünmemek ve kararlarınızı net oluşturamamak gibi etkilere karşı çok dikkatli olmalısınız

        KOVA

        Bugün, gelecekte oluşacak bir iş için harekete geçerken parasal işlerinizde gerçekçi olmaya özen gösterin. Günlük iş ritminiz rahat akacak ve önemli işlerinizi kolayca halledebileceksiniz. Fikirleriniz karmaşık olabilir.

        BALIK

        Kariyerinizle ilgili bazı konuşmalar sizi yanlış yönlendirebilir. Kafa karışıklıklarına ve birtakım konuların net olmamasına dikkat edin. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın üzerine düşecek ve onunla birlikte planlar yapacaksınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ