Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (27 Kasım 2016)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Ortaklaşa para konularında bugün ilişkilerinizi kullanarak ilerleyeceksiniz. Sorumluluklarınızı göz ardı etmeyin o zaman bugünden daha fazla faydalanabilirsiniz. Bol bol hayal kurun.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Dış çevre işlerinizle daha fazla ilgileneceksiniz. Özel hayatınızda sosyal çevrenizle güzel programlar devrede olurken, sevdiğiniz insanla parasal konularda aynı fikirleri paylaşmayacaksınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Günlük işlerinizi bugün düzenlerken duygularınızdan uzak olacaksınız. Ortaklaşa para alanlarınızdaki düzenlemeleri bugün ihmal etmeyin ve buna göre harcamalarda bulunun.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Özel hayatınıza ve ev düzeninize karşı yerine getireceğiniz işler karşınıza gelebilir. Davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirme isteğiniz yüksek. Bugün çocuğunuzla daha fazla vakit geçireceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Sevdiklerinize karşı bugün kapalı kutu olmayın ve duygularınızı onlara gösterin. İş alanlarınızda ilginç gelişmeler ve şanslar oluşacak. Hayatı daha keyifle algılamaya doğru gidiyorsunuz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Yakın çevrenizle bir arada olmanın keyfini çıkaracaksınız. Duygularınızı mümkün olduğunca kendinize saklayacaksınız ama bir yandan da aşk hayatınızda güçlü duygular altındasınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Bugün çevrenize umut ve güzellik dağıtabilirsiniz. Yine de gün içinde parasal konularla ilgili ciddi kararlı konuşmalar gündeme gelebilir. Belki de kararsızlığınızı ailenize danışarak yeneceksiniz.

        AKREPGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Bugün hayatınızı ilgilendiren konularda kafa patlatabilir, kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Olayları ciddi tarafından algılayabilirsiniz. Aşk hayatınızda hayal kurmak sizi mutlu ediyor.

        YAYGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Bugün kendinizle baş başa kalmak ve içinizdekileri anlatmak derdindesiniz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen her tür olaya karşı hemen panik olmayın, ailenize karşı fedakârlıklarınız yüksek.

        OĞLAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Bugün arkadaşlarınıza karşı eğlenceli ve keyifli yönleriniz ortaya çıkabilir. Özel hayatınızdaki güzellikleri göz ardı etmeyin. Sevdiğiniz insan sosyal çevrelerde keyfinizi artırabilir.

        KOVAGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Yapmanız gereken işleriniz varsa kolay organize olabilirsiniz. Para konularında şansınız yüksek, artık kafanızda olumsuzluklar üretmekten vazgeçin. Kreatif işlerinizde parasal karşılıklar alabilirsiniz.

        BALIKGÜNLÜK BURÇ YORUMU:

        Bugün yaşadıklarınızı gözden geçirirken, bazı noktalarda keyfiniz yüksek olacak. Yeni insanların size öğreteceği çok güzel şeyler olabilir, kendinizi açın ve biraz daha özel hayatınıza odaklanın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ