Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (10 Şubat 2017)

        Bugün doğduysanız zeki, uyumlu, misafirperver, sanatçı ruhlu ve organizasyon konularında kabiliyetli bir insansınız. Kendinizi yazarak ifade etmeye eğiliminiz var. İş hayatınızda gelgitleriniz ve karmaşalarınız olabilir. Bu sene, hayatınızda son derece önemli duygusal değişimlere açık olun.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ay tutulması aşk alanlarınızı tetikleyecek. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel etkilerle hayatınıza yeni bir insan girebilir. Eğlenceli konular ve sanatsal faaliyetleriniz hızlanabilir.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile hayatınızda önemli kararlara varabilirsiniz. İş ve kariyer alanlarınızda önemli şanslar devreye girecek. Bu tutulma zamanı ailevi konular daha fazla vaktinizi alabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, ulaşım ve eğitim alanlarınızda beklenmedik olaylar olabilir. Hayatındaki duygusal değişimler bu Ay tutulmasında karşınıza gelebilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Uzun zamandır uğraştığınız bir ev veya miras meselesi sonuca kavuşabilir ve elinize bir miktar para geçebilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ay tutulması özel hayatınızı etkiliyor. Alacağınız kararların hayatınızı beklenmedik olaylarla şekillendirdiğini görebilirsiniz. Bu tutulma size ilişkilerinizde güzel bir açılım sunacak.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklenmedik duygusal meselelerle uğraşabilir ya da sosyal çevrenizi de işin içine alacak bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza ve ruhsal yapınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşkta fırsatlarınız yüksek olacak. Şans size sosyal çevrenizden gelecek. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde, sosyal çevrenizi kapsayan çalışmalarda önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ay tutulması kariyerinizde beklenmedik sonuçlar yaratabilir. Bu tutulma ailevi konularda sizi olumlu etkiliyor. Kariyerinizdeki güzel bir adım aile hayatınızda bolluğunuzu artıracak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahatleriniz, yabancılara bağlı işler, eğitim, ticari konular ve hukuksal meseleler gündeminizde olabilir. Bu alanlarda beklenmedik duygusal sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parçalı Ay tutulması, ortaklaşa parasal gelirlerinizde ani oluşumları gündeme getirebilir. Bir borç, ödeme, gözden kaçırılmış bir evrak, sigorta ve prim konularına dikkat edin.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ve ortaklaşa adımlarınızda önemli kararlar alabilir ve istediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Eşinizle ilgili gelişmeler sizi de etkileyebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve hizmet alanlarınızda hızlı gelişmeler yaşanabilir. İşinizle ilgili konularda duygusal kararlar karşınıza gelebilir. Hayat sizi manevi olarak koruyacak ve siz bunu göreceksiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ