Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (17 Şubat 2017)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bütçe ayarlamaları, hesap işleri ve banka ödemeleriniz gündeme gelebilir. Sosyal hayatınızdaki planlarınız için harekete geçmeye hazırsınız ve kalıcı işler gündeme gelebilir.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınıza odaklanacaksınız. Ortaklaşa yaptığınız işlerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fedakâr tavırlarınız ve özgür davranma isteğiniz arasında gidip gelebilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bugün iş alanlarınız fazlasıyla yoğun olabilir. Bu da ilişkinize gereken önemi gösterememenize neden olacak. Özel yaşantınız ve iş alanlarınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğlenceli ve aktif yanlarınızla, hayatı derinden algılayan yönleriniz arasında gidip gelebilirsiniz. Yine de hayata bakış açınız rahat, keyifli ve eğlenceli olabilir. Krizleri fırsatlara çevirin.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev konularında ve ailevi meselelerde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan güzel etkileşimler alıyorsunuz. Farklı ve değişik olana ilginiz yüksek.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gününüze yüksek tempoyla başlayabilirsiniz. İş alanlarınızda iletişim halinde olacaklarınızla yoğun bir gün sizleri bekleyecek. Ortaklaşa para konularında beklenmedik etkileriniz olabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birkaç gün maddi konularda doğru tahminlere ihtiyacınız var. Sanatsal ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde, aşk hayatınızda düşündüğünüz şeylerin gerçekleştiğini görebilirsiniz.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendi hayatınıza odaklanmanız gerektiğini bileceksiniz. Temiz hava, alışveriş, kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir. Yine de iş alanlarınızda umulmadık etkilere karşı hazırlıklı olun.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Canınız hiçbir şeyle uğraşmak istemeyebilir. Toplantılarınız varsa kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Bir yandan aktif bir iletişim alanı, diğer yandan isteksizliğiniz arasında gidip gelebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlarınız yoğun olacağından, işlerinize gereken özeni sağlamanız zorlaşabilir. Bir arkadaşınızın söyleyeceklerine kulak vermeye çalışın.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinize odaklanabilirsiniz. Göz önünde olacak ve işleriniz için koşturacaksınız. Hâlâ kafanızda halledemediğiniz sorunlar olabilir, biraz daha sabırlı olursanız hepsi teker teker çözülecek.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahate ve ticarete dayalı işlerinizde ve eğitim konularınızda kendinizi gösterebilirsiniz. Bugünlerde birçok konuyu düşünecek, süzgeçten geçirecek ve buna göre hareket edeceksiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ