Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (24 Mart 2017)

        Bugün devreye giren Merkür-Plüton karesiyle, düşüncelerimizde takıntılı yönlerimiz ön plana çıkabilir. Fikirlerimizi başka insanlarla paylaşırken olayların derinine inme ihtiyacı duyabiliriz.Bir yandan da son derece iyimser etkiler altında olacağız. Bu durum bizi fazla hayalperest kılabilir. Sevdiklerimize tutamayacağımız sözler vermekten kaçınmaya özen gösterelim.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hırslı yapınızla işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda bazı konular kafanıza takılabilir. Güçlü tepkiler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizdeki olumlu yönlere odaklanın.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanıza takılan eskiden gelen bir konu ya da duyacağınız bazı şeyler kolay tepki vermenize neden olabilir. Karşınıza gelen bir işi kaçırmamak için tutamayacağınız sözler vermeyin.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, arkadaş ortamlarınızda heyecan verici fikirler devrede olacak. Geleceğinizle ilgili önemli konuşmalar sizi destekliyor. Maddi konuların canınızı sıkmasına izin vermeyin.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa işlerinizde bazı konuşmalar canınızı sıkabilir. İş hayatınızdaki seçenekler aile hayatınızı hızlandırabilir. Partnerinizin ailesine tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yabancılarla yapılacak olan işlerinizde veya iş seyahatlerinizde bazı anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Eğitim konularında güzel gelişmelere açıksınız. Fırsatları değerlendirin.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Daha önceden ilişkide olduğunuz kişilerden önemli haberler alabilirsiniz. Uzun zamandır istediğiniz bir proje önünüze düşebilir. Parasal işlerinizde şansınızı doğru kullanmalısınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, değişik bir danışmanlık veya eğitimsel konu devreye girebilir. Ani bir taşınma işi gündeme gelebilir. Aile hayatınızda kafanıza takılanları gözünüzde çok büyütmeyin.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda bazı anlaşmazlıklar devrede olabilir ve bu biraz da sizin sabit düşüncelerinizden kaynaklanabilir. İş alanlarınızda iyimser etkilerle davranmaya özen göstermelisiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çok fazla harcama yapmamanız gerekebilir ve bu sizi yorabilir. Güzel gelişmeler sizi destekliyor ama riskli adımlar ve yatırımlar konusunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi isteklerinize odaklanacağınız bugün, işleriniz için şartlar sizi destekleyecek. Aile hayatınıza özen göstermeli ve gereksiz takıntılarınızı artık geride bırakmalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi isteklerinizi kabul ettirme gibi durumlara dikkat edin. Yakın çevrenizdeki iletişim halinde olduğunuz insanlarla düşeceğiniz fikir ayrılıkları sizi bazı noktalarda zorlayabilir.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrelerde parayla ilgili konuşulanlara kolaylıkla ikna olmayabilir, olayların ardında başka sebepler arayabilirsiniz. Parasal konularda keyifli adımlar da söz konusu olabilir.

        HT MAGAZİN / HANDE KAZANOVA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ