Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (14 Haziran 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün düşüncelerimiz karmaşık, bulanık ve biraz da yanıltıcı olabilir. Bize söylenenler, karşımıza gelenler yanıltıcı etkilerle dolu olacağından anlaşmalarımızı başka bir gün yapmak son derece önemli olacak. Eğer yine de bir anlaşma yapmak zorunda kalırsak şartları 2 kez ve mutlaka gerçekçi bir biçimde gözden geçirmemiz gerekiyor. Aksi takdirde çok büyük hayal kırıklıkları yaşayabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün görüşmeleriniz varsa aldanma etkilerine karşı çok dikkatli olmalısınız. Bazı konuşmalar ve görüşler sizi yanıltabilir. Hisleriniz ve bazı fikirleriniz düşündüğünüz gibi çalışmayabilir.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Paraya dayalı işlerinizde sosyal çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin. Geleceğe yönelik düşüncelerinizi ortaya koymakta acele etmeyin. Etrafınızdaki insanlardan kolay etkileneceksiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda gözünüzü açık tutmalı ve net olmayan koşulların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Enerjiniz düşük olabilir. Hayat planlarınızı yaparken gerçekçilikten uzaklaşmayın.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Medya ve ticarete dayalı işlerinizde aldanmalar oluşabilir. Bugüne denk gelen işlerinizde çuvallama ihtimaliniz yüksek. Bu yüzden anlaşmalarınızı başka bir tarihe atmaya özen gösterin.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli konuşmalar ortaklaşa para alanlarınızda sizi yanlış yönlendirebilir. Geleceğinize etki eden bir görüşmede aldanma ihtimaliniz olabilir. Arkadaşlarınızla para alışverişlerinden kaçının.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda değişik fırsatlar sizi bekliyor ama iş görüşmelerinizde aldatıcı durumlara karşı uyanık olmalısınız. Ortaklı işlerinizde şartlar sizin elinizde olmayabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda kendinizi kandırmaya meyilli bir gün olabilir. Özellikle medya, eğitim, seyahat ve ticarete dayalı işlerinizde aldanmalara ve gerçekçi olmayan söylemlere açık olacaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda bazı zorlanmalar veya aldanmalar oluşabilir. Risk almayın, para harcamayın. İnatçılıktan uzak durarak ilişkilerinizde ve iletişiminizde kendinizi kandırmamaya özen gösterin.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar, ailenizin yanlış yönlendirmesiyle sorun olarak karşınıza çıkabilir. Bu nedenle yönlendirilmelerden uzak durun. İlişkilerinizde kendinizi kandırmayın.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizdeki insanlar, iş konularında sizi yanlış yönlendirebilirler. İletişim halinde olduklarınıza karşı daha net ve açık olmaya çalışın. Konuşmalarınızda gerçekçiliği elden bırakmayın.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi yanıltabilir. Sahip olduklarınız konusunda gözden kaçırdığınız şeyler olabilir. Parasal konularda şartları birkaç kez gözden geçirin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailevi konuşmalarınızın sizi yanlış yönlendirmesine karşı dikkatli olun. Kararsızlıklarınız çevrenizdeki insanları olumsuz etkileyebilir. Emlak alım-satımından da uzak durmaya çalışmalısınız.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ