Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan haftalık gezegen hareketleri (26 Haziran-02 Temmuz 2017)

        Haftaya Ay Aslan burcundayken eğlenceli konu ve olaylara odaklanarak, keyfi ve organizasyonları ön plana çıkartarak başlıyoruz. Bu Pazartesi enerjimizi doğru yardımlar, başkalarını düşünerek atılacak adımlarla ortaya koyabiliriz.

        Bayramın son günü oldukça iyimser etkiler devrede. Abartılı ve çoşkulu davranışlarımızla sevdiklerimize karşı tutamayacağımız sözler altına girmemeye özen gösterelim. Hayatımızda sıkıntılı durumlar varsa bu sıkıntı ve sorunları da gözümüzde büyütmeye meyilli olabiliriz.

        Bayram sonrası fikirlerimizi istediğimiz gibi ortaya koymak kolay olmayabilir. Çarşamba günü sevdiklerimize karşı aşırı korumacı ve savunmacı tavırlarla hareket edebiliriz. Onlara karşı aşırı fedakar ve yardımsever düşüncelerle hareket etmemiz, onlardan göreceğimiz en ufak bir tepkide yerini alınganlıklara ve sert ifadelere bırakabilir. Alınganlıklar, şüpheli yaklaşımlar, anlaşmazlıklarla haftamıza devam edebiliriz.

        Cuma günü olaylara yaklaşım biçimimiz şüpheci ve teorik olabilir, kolay inanmayacak, olayların arkasındaki temel sebepleri bulmak için daha fazla derine inmek isteyeceğiz. İş başındaysanız, fikirlerinizi etrafınıza rahat bir şekilde göstermek kolay olmayacak.

        Bu haftanın en zorlayıcı günü Pazar günü olarak karşımıza çıkabilir. Tüm haftasonu bu etkiyi üzerimizde hissedebiliriz. Güç çekişmeleri, yapacağımız işlerde bazı dirençlerle karşılaşma gibi etkilerimiz olacak. Kendi amaçlarımız doğrultusunda hareket edebiliriz. Bu da başkaları üzerine güç ve hakimiyet kurma isteğimizi, ilişkilerimizde sorunları hayatımıza taşıyabilir. Şiddetten ve tehlikeli ortamlardan uzak durmalıyız. Enerjimiz yüksek olacağından oluşacak olaylarda , enerjimizi yaratıcı alanlara kaydırmalıyız.

        REKLAM

        Özetle; bu hafta ülkece, toplum olarak bayram ve sonrasında bazı sıkıntı ve sorunlara açık olabiliriz.

        Çekişmeler, güç gösterileri, diplomatik ilişkilerde sorunların ortaya çıkması gibi etkilere dikkat edelim. Dünya Astrolojisi açısından bakarsak, Mars- plüton un karşı karşıya gelmesi, deprem, toprak kayması, volkan patlamaları gibi doğal afetleri tetikleyebilir. Yıkıcı yangınlar görülebilir. Fanatizm, aşırı milliyetçilik, savaş artabilir. Bu dönemde finansa, araştırma gerektiren işlerimize, borsaya dikkat etmeliyiz. 05-10-17-18-21 Temmuz dikkat çeken tarihlerden. 22 Temmuz sonrası Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle beraber, hava daha da ısınabilir, Mars’ın Güneş’le flörtü, 27 temmuz civarlarında havayı ve ortamı daha fazla ısındıracak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ