Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın 74'üncü Venedik Film Festivali kırmızı halısı
        1

        74. Venedik Film Festivali’nin açılışı, ABD’li aktör Matt Damon’un başrolünde olduğu “Downsizing” adlı filmle yapıldı. Damon, festivalin yapıldığı Lido yarımadasında eşi Luciana Barroso ile birlikte boy gösterdi. Diğer yandan kırmızı halı bu yıl da birbirinden güzel kadınların geçidine sahne oldu.

        2

        Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrance ile Javier Bardem'in başrollerde yer aldığı, Darren Aronofsky'nin yönetmenliğini üstlendiği filmin prömiyeri de gerçekleşti.

        3

        Güzel oyuncu Gucci elbisesiyle adeta göz kamaştırdı.

        7
        8

        74’üncü Venedik Film Festivali’nde kırmızı halıda boy gösterme sırası, Hollywood’un en beğenilen çiftlerinden olan Oscar ödüllü İspanyol oyuncular Penelope Cruz ve Javier Bardem’deydi.

        9

        Çift, evliliklerinin ardından başrollerini paylaştıkları ilk film olan “Loving Pablo” filminin gösterimi öncesinde kameralara poz verdi.

        10

        Bardem ve Cruz, ilk kez 25 yıl önce “Jamon Jamon” filminin başrollerini paylaşmış, film 1992’de Venedik Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapmıştı.

        11

        Venedik Film Festivali, 9 Eylül'deki ödül gecesi ve büyük ödül "Altın Aslan"ın sahibini bulmasıyla sona erecek. İşte 74. Venedik Film Festivali'nin açılışında boy gösteren diğer ünlüler...

        Isabeli Fontana

        12

        Claudia Gerini