Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İsveçli turiste kamyoncu tacizi

        Alanya'da sabaha karşı diskodan çıkan İsveçli iki genç kız, otellerine gitmek için otostopla bir kamyonu durdurdu. Araca binen ancak sürücüden rahatsız olan genç kızlar birkaç metre ileride inmek istedi. Turistlerden birini indiren şoför, inmesine izin vermeyip bir süre götürdüğü diğerine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

        Antalya'nın Alanya ilçesinde bir diskoda sabaha kadar eğlenen İsveçli turistler Sara Johanson (22) ve Caroline Selander (19), saat 05.00 sıralarında otellerine dönmek istedi. İki genç kız, hastane kavşağında beklerken, Musa T. (36) yönetimindeki 42 FE 298 plakalı kamyon yanlarında durdu. Turistler, kendilerini otele bırakabileceğini söyleyen Musa T'nin kamyonuna bindi ancak birkaç metre sonra bakışlarından rahatsız oldukları için inmek istedi. İddialara göre Sara Johanson'un araçtan inmesinin ardından Caroline Selander'in kolundan tutatarak inmesine izin vermeyen şoför Musa T., kamyonu hareket ettirip hızla uzaklaştı.

        TACİZLE SUÇLAYIP ŞİKAYETÇİ OLDU

        Arkadaşının kamyoncu tarafından kaçırıldığını düşünen Sara Johanson bağırarak yardım istedi. Kısa süre olay yerine gelen polis ekipleri, genç kadının verdiği bilgiler üzerine Musa T. yönetimindeki kamyonu birkaç kilometre ileride durdurdu. Kamyondan inen Caroline Selander, kamyon şoförü Musa T.'nin, bacaklarına ve göğüslerine dokunarak kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdü. Genç kadının şikayeti üzerine Musa T. gözaltına alındı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen zanlı, bugün adliyeye sevk edilecek.

        AHT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ