Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Adana'da "Hüseyin Üzmez" vakası!

        Adana'da 73 yaşındaki gazeteci, dolmuşta tanıştığı 16 yaşındaki bir çocuğu, bir hafta alıkoyarak cinsel istismara teşebbüs ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

        Komşuların polisi aramasıyla çilingir marifetiyle kapısı açılan evde alıkonulan çocuk kurtarıldı.

        Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aylık yerel gazetenin imtiyaz sahibi Lütfi A. (73), bir hafta önce ailesiyle tartışıp evden ayrılan 16 yaşındaki C.C.A. ile tanıştı.

        Yaşlı adam, "Ben tek yaşıyorum gel benim evimde kalalım" diyerek çocuğu Sümer Mahallesi'ndeki evine götürdü. Burada çocuk ile bir kaç gün kaldıktan sonra homoseksüel olduğu ileri sürülen yaşlı adam çocuğun kendisiyle ilişkiye girmesini istedi. Ancak çocuk bu teklifi kabul etmeyerek bağırmaya başladı. Çocuğun sesini duyan mahalle sakinleri polisi aradı. Olay yerine gelen asayiş ekipleri kapının zilini çaldı. Ancak içerden ses gelmedi. Bunun üzerine polis çilingir marifetiyle kapıyı açarak içeri girdi. İçeride yaşlı adamla karşılaşan polis çocuğu yatak odasında gardıropta yatakların altında buldu. C.C.A, yaşlı adamın kendisini bir haftadır alıkoyduğunu ve cinsel istismara teşebbüs ettiğini söyledi. Bunun üzerine Ahlak Büro Amirliği ekipleri olay yerine gelerek şahsı gözaltına aldı.

        Lütfi A., emniyetteki sorgusunun ardından, küçük yaştaki çocuğu alıkoyma ve cinsel istismara teşebbüs suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Lütfi A., kendisine iftira atıldığını, küfür nedeniyle emniyete getirildiğini, çocuğu alıkoymadığını ileri sürdü.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ