Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Metrobüs ambulans oldu

        Edirnekapı'daki metrobüs durağında görevli güvenlik görevlisi, tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklandı. Zanlı olay yerinden kaçarken, yaralı güvenlik görevlisi hastaneye yakın bir noktaya metrobüsle taşındı.

        Olay sabah saat 06.00 sıralarında Edirnekapı metrobüs durağında meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olduğu söylenen bir kişi Edirnekapı metrobüs durağında güvenlik görevlisi Umut Kaya (26) ile bilinmeyen bir -nedenden dolayı tartışmaya başladı.

        Tartışmanın büyümesi ile saldırgan cebindeki bıçağı çıkararak, güvenlik görevlisi Kaya'yı göğsünün altından bıçakladı. Aldığı bıçak darbesiyle yere yığılan güvenlik görevlisini o sırada durağa yanaşmakta olan metrobüs şoförü Nedim Güneş gördü.

        Güneş, hemen yaralı güvenlik görevlisini metrobüse alarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne en yakın durak olan Okmeydanı SSK durağına götürdü. Metrobüs sürücüsü durağa varmadan önce ambulansa haber vererek, yaralı güvenlik görevlisine yardım etti.

        Yaralı güvenlik görevlisi ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yaralının fazla kan kaybetmemesinde, metrobüsün yaralıyı hemen hastane yakınlarına taşımasının payı olduğu da öğrenildi. Edirnekapı'daki metrobüs durağını her zaman kullandıklarını ifade eden görgü tanıkları ise özellikle sabah saatlerinde bu bölgenin çok ıssız olduğunu söyledi.

        Polisler, güvenlik görevlisini yaralayıp olay yerinden kaçan saldırganı aramaya devam ederken, metrobüs duraklarındaki kamere kayıtları da inceleme altına alındı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ