Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Polis ekipleri kan davası nöbetinde

        Malatya'daki kan davası nedeniyle bir eve gerçekleştirilen saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Serdar Keskin(21) hayatını kaybetti. Keskin'in ölümüyle olayda ölü sayısı 3'e yükseldi.

        Malatya'nın Yeşiltepe semti 12. Sokak'ta geçtiğimiz hafta, kız kaçırma meselesinden başlayan kan davası nedeniyle Keskin ailesine yönelik pompalı tüfeklerle saldırı gerçekleştirilmişti. Saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Serdar Keskin, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınmıştı. Ameliyat edilen Keskin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Askerlik görevini 2 ay önce tamamlayan ve nişanlı olduğu öğrenilen Serdar Keskin'in ölümüyle olayda ölü sayısı 3'e yükseldi. Olayda 4 kişi de yaralanmıştı.

        Öte yandan olayla ilgili Eskişehir'de bulunan H.Ö. isimli bir zanlı daha tutuklanarak gözaltına alındı.

        POLİS EKİPLERİ KAN DAVASI NÖBETİNDE

        Kan davası nedeniyle gerçekleştirilen saldırı sonucu Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri yeni saldırıları önlemek amacıyla iki ailenin konutları çevresinde nöbet tutmaya başladı.

        Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, önleyici tedbirler çerçevesinde Özgül ailesinin yaşadığı Fırat Mahallesi İnderesi Caddesi'nde 10 polis, Keskin ailesinin yaşadığı Yeşiltepe semti 12. Sokak'ta da iki ekip görevlendirildiğini bildirdi. Olayın daha fazla büyümesini istemediklerini vurgulayan Pehlivan, iki ailenin de daha fazla zarar görmemesi için geniş tedbirler aldıklarını kaydetti.

        25 Kasım Perşembe günü gerçekleşen olayda, Yeşiltepe semti 12. Sokak'ta kan davası nedeniyle pompalı tüfeklerle işlenen silahlı saldırı sonucu, Rabia (48) ve Burhan Keskin (48) hayatını kaybetmiş, Serdar, Abuzer, Necmettin ve Milkinaz Keskin (46) ile Hüccet Kalkan (28) yaralanmıştı. Yaralılardan durumu ağır olan Serdar Keskin de hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen H.Ö, S. Ö. ve A.Ö. tutuklanarak cezaevine konuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ