Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Manisa'da korkunç cinayet

        Manisa'da Öznur Uydu (21) isimli genç kız, ailesinin de onayıyla hafriyatçılık yapan Hasan Demirler ile sözlendi. İki genç, nişan hazırlıkları yaparken iddiaya göre, Uydu'nun eski sevgilisi evli 4 çocuk babası Yaşar Öğünç (44) genç kıza, "Elimde birlikte olurken çekilmiş görüntülerimiz var. Benden ayrılırsan bunu herkese yayarım" tehdidinde bulundu. Öğünç'ün eşinin durumu kızın babasına anlatması üzerine kanlı bir plan kuruldu. Kızın babası ve Hasan Demirler tarafından bıçak tehdidiyle bir otomobile bindirilerek şehir dışına çıkartılan Öğünç, önce bıçaklandı ardından başı taşla ezilerek öldürüldü.

        MANİSA (AHT)

        İddiaya göre, Organize Sanayi Bölgesi'nde işçi olarak çalışan 21 yaşındaki Öznur Uydu, yaklaşık üç ay önce aynı yerde çalışan Yaşar Öğünç'le (44) ilişki yaşamaya başladı. Ancak geçtiğimiz günlerde genç kız, ailesinin de onayıyla hafriyatçılık yapan Hasan Demirler ile sözlendi. İki genç nişan hazırlıkları yaparken Yaşar Öğünç'ün eşi genç kızın babası Veysel Uydu'ya ulaşıp "Kızınızın kocamla ilişkisi var. Yuvam yıkılacak" diye yardım istedi. Bunu duyan baba kızına giderek "Bu işi bitireceksin" dedi ancak Öğünç, kendisinden ayrılmak isteyen Öznur Uydu'ya "Elimde birlikte olurken çekilmiş görüntülerimiz var. Benden ayrılırsan bunu herkese yayarım" diye tehditte bulundu.

        ÖNCE BIÇAKLANDI, SONRA BAŞI TAŞLA EZİLDİ

        Öznur Uydu'nun konuyu bu şekilde babasına aktarması üzerine kanlı bir plan yapıldı. Genç kızın gece iş çıkışı buluşmaya çağırdığı Yaşar Öğünç, Barbaros Mahallesi'nde Veysel Uydu ve Hasan Demirler tarafından bıçak tehdidiyle bir otomobile bindirilerek şehir dışına çıkartıldı. İddiaya göre, genç kızın sözlüsü Öğünç'ü otomobilde bıçakladı daha sonra başını da taşla ezdi.

        JANDARMA, ZANLILIRI TELEFON KAYITLARINDAN TESPİT ETTİ

        Veysel Uydu ve Hasan Demirler, cinayetin ardından hiçbir şey olmamış gibi evlerine dönerken gece saat 01.30'da bir çiftçinin ceset gördüğünü bildirmesiyle olay ortaya çıktı. Yaşar Öğünç'ün telefon kayıtlarında en son kimlerle görüştüğünü tespit eden jandarma, yaklaşık 10 saatlik bir sürede Öznur Uydu, babası ve Hasan Demirler'e ulaştı. Jandarma, Yaşar Öğünç'ü öldüren Hasan Demirler ve Veysel Uydu ile suç ortakları Öznur Uydu'yu gözaltına aldı. Üç kişi sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ