Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Teröristler köy korucusunu öldürdü!

        Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde Kamer Genç'in 56 yaşındaki akrabası Mustafa Akçiçek, terör örgütü PKK üyeleri tarafından yolu kesilerek öldürüldü. Cinayetin işlendiği noktada yerde tuzaklanmış bomba da tespit edildi.

        Edinilen bilgiye göre, önceki gün saat 21.00 sularında Nazımiye'den Ramazan köyüne gitmekte olan otomobil, Doğantaş köyü mevkiinde bir grup PKK'lı terörist tarafından durduruldu. Araçtan indirilen 3 kişiden, köy korucusu olduğu öğrenilen Mustafa Akçiçek, teröristler tarafından uzun namlulu silahla öldürüldü. Akçiçek'i öldüren teröristlerin, daha sonra güvenlik güçlerini araziye çekmek ve pusuya düşürmek amacıyla yola bombalı tuzak kurdukları ortaya çıktı.

        Nazımiye Entegre Hastanesi'ne götürülen Akçiçek'in cenazesinin, yapılacak otopsinin ardından Ramazan köyünde defnedileceği öğrenildi.

        Olay yerinden kaçan teröristlerin yakalanması için de bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. PKK'lı teröristler tarafından öldürülen korucu Mustafa Akçiçek'in CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in köylüsü ve aynı aşiretten olduğu öğrenildi.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ