Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam TEM'i kilitleyen kaza!

        Şişli Seyrantepe'de, bir marketler zincirine ait olan kamyonun sürücüsü, TEM'de karşıya geçmek isteyen köpeğin önüne fırlaması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybedince bariyerlere çarptı. Bariyerlere sürten aracının kontrolünü sağlayamayan sürücü 30 metre sonra aracının yan yatması üzerine içinde sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücüler sürücüyü aracının içinden çıkartıp sağlık ekiplerine haber verdi. Sürücü Dursun Çakılcıoğlu, ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yolun iki şeridinin kapanması nedeniyle otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu. Yola dökülen mazot ve yağ diğer sürücülerin kayarak kaza yapmasına engel olmak için kum atılarak temizlendi.

        Eray EROLLU / AHT

        İstanbul'da marketler zincirine ait 34 J 7813 plakalı Mitsubishi marka kamyonuyla Kartal'a malzeme bırakan Dursun Çakılcıoğlu, dönüş yoluna çıktı. Gürpınar'daki depoya aracıyla gitmekte olan Çakılcıoğlu, TEM Seyrantepe Sadabat 2 Viyadüğü'nü geçtikten sonra karşıya geçmeye çalışan bir köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı. Bariyerlere sürten aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden usta şoför 30 metre sonra kontrolü sağlayamayınca kamyonunun yan yatmasına engel olamadı. Kazayı gören diğer araç sürücüleri hemen Çakılcıoğlu'nun yardımına koştu.

        Şoförü sıkıştığı yerden kurtarıp, durumu gerekli mercilere bildirdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri Çakılcıoğlu'na ilk müdahaleyi cadde üzerinde yaptı. Sedyeye alınan Çakılcıoğlu, kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi altına alındı. Çakılcıoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Yolun 2 şeridinden kaza nedeniyle akış sağlanamayınca, araç kuyrukları oluştu. Hafta sonu olması nedeniyle uzayan araç kuyraklarının köprüye kadar ulaşmaması vatandaşlar tarafından tek teselli kaynağı oldu. Yola dökülen mazot ve yağ diğer sürücülerin kayarak kaza yapmasına engel olmak için kum atılarak temizlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ