Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam TEM'de iftar dönüşü feci kaza: 3 ölü

        Sakarya'nın Hendek ilçesi TEM Otoyolu'nda iftardan dönen ailenin bulunduğu otomobile, yabancı plakalı cipin arkadan çarpması sonucu aynı aileden 3 kişi öldü 9 kişi yaralandı.

        Aile faciasına yol açan kaza, TEM Otoyolu'nun Hamidli köyü mevkisinde meydana geldi. Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşayan Tefik Çakıroğlu (34), eşi Reyhan (32), çocukları Tuana (8), Harun Mert (1), annesi Melek Çakıroğlu ve teyzesi Melike Erarslan (62) ile birlikte Düzce'de yaşayan ablasına iftara gitti.

        Dönüş yolunda Tefik Çakıroğlu'nun kullandığı 54 SA 209 plakalı otomobile, Fransa'ya dönen gurbetçi ailenin bulunduğu Sezai Oral yönetimindeki yabancı plakalı cip arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Çakıroğlu'nun kullandığı otomobil, takla atarak emniyet şeridi üzerinde ters döndü. Gurbetçi ailenin cipi de bariyerlere çarptı. Kazada sürücü Çakıroğlu, eşi, iki çocuğu, annesi ve teyzesi ile diğer araçta ki sürücü Oral ile Emine Oral (38), Mehmet Şükrü Oral (30), Mehmet Can Oral (8), Gülsüm Çelik (66) ve Marce Menont (8) yaralandı.

        Ters dönen otomobilde sıkışan yaralılar, olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkartıldı. Hendek, Akyazı ve Karapürçek ilçelerinden gönderilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Sağlık ekipleri, kalbi duran Reyhan Çakıroğlu'nu hayata döndürmek için olay yerinde uzun süre kalp masajı yaptı.

        Ambulanslarla Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılan Reyhan Çakıroğlu, oğlu Harun Mert ve Melike Erarslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.

        Diğer yaralılar ise Akyazı Devlet Hastanesi, Toyotasa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi ile Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ