Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Özürlü aracında esrar sevkiyatı

        Şanlıurfa'da uygulama noktasında polisin dur ihtarına uymayarak kaçan ve çıkan kovalamaca sonucu kıstırılan özürlü plakalı otomobilde 48 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak bir ayağı protezli olan araç sürücüsü ile yanında bulunan bir kişi gözaltına alındı.

        ŞANLIURFA (AHT)

        Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmasında uyuşturucu tacirlerinin Diyarbakır'dan temin ettikleri yüklü miktarda esrarı Şanlıurfa üzerinden batı illerine götüreceğini belirledi. Bunun üzerine ekipler dün gece uyuşturucu tacirlerini yakalamak için Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunda uygulama noktası oluşturdu. Saat 04.30 sıralarında Diyarbakır istikametinden gelen özürlü plakalı otomobil polislerin dur ikazına uymayarak uygulama noktasından hızla kaçtı. Çıkan kovalamaca sonucu otomobil Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolu Organize Sanayi çıkışında kıstırılarak durduruldu. Sağ ayağı protezli olan araç sürücüsü A.Ü ile yanında bulunan S.T. gözaltına alındı. Otomobilde arama yapan polis bağajda 48 kilo esrar ele geçirdi.

        Şahısların Diyarbakır'dan temin ettikleri esrarı piyasaya sürmek için batı illerine götürmek istedikleri açıklandı. İki şüpheli sorgulamalarının ardından uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ