Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Plastik kelepçeli cinayet aşk tuzağı çıktı- İstanbul, Şişli, cinayet, aşk tuzağı

        Şişli'deki bir evin girişinde bıçaklanarak öldürüldükten sonra ayakları plastik kelepçeyle bağlanmış halde bulunan cesedin kimliği belirlendi. Mobilyacılık yapan Kemal Razaman Güler'in, Mürvet N. tarafından bir alışveriş merkezinde kurulan aşk tuzağına kurban gittiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan Mürvet N. ile evlilik hazırlığındaki Hasan İrfan Ç.'nin Haklarındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Hasan İrfan Ç. ile Mürvet N., gözaltına alındıkları ilk saatlerde olayın Mürvet N.'nin taciz edilmesi sonrası gerçekleştiği iddiasında bulunmuştu.

        Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi Cemal Suriri Caddesi Dönmez Sokak'ta meydana gelen olayda apartman sakinleri bina girişinde kanlar içinde bir ceset görerek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ayakları plastik kelepçeyle bağlı cesedin üzerinde yaptıkları ilk incelemede herhangi bir kimlik bilgisine ulaşamadı. Günlük olarak kiralanan apartmandaki tek daireyi tutan Hasan İrfan Ç. ve Mürvet N.'nin peşine düşen polis, her iki kişiyi de kısa sürede gözaltına aldı.

        Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen İrfan Ç. ilk sözlü ifadesinde, alışveriş için dışarı çıkan nişanlısının peşine takılan bir kişinin eve kadar takip ve taciz ettiğini, kapıda karşılaştığı kişiyle önce arbede yaşadıklarını ardından bıçaklayarak öldürdüğünü bilgisini verdi.

        YALANI MAKTÜL'ÜN KARDEŞİ ORTAYA ÇIKARDI

        Zanlıların anlattıklarının olayla uyuşup uyuşmadığını yönünde incelemeler sürerken çiftin yalan söylediği, polise yapılan kayıp müracaatıyla ortaya çıktı. Kemal Razaman Güler'in kardeşi, "Ağabeyimle birlikte gittiğimiz alışveriş merkezinde ağabeyim bir kızla tanıştı. Ağabeyimle kısa sürede samimi olup, birlikte oradan ayrıldılar. Daha sonra kendisinden bir haber alamadım." diyerek kayıp müracaatında bulundu. Bunun üzerine ölen kişinin resimleri gösterilen kardeş, ağabeyinin cesedini teşhis etti. Eğlence merkezinin güvenlik kameralarını inceleyen dedektifler, gözaltındaki 17 yaşındaki Mürvet N.'nin öldürülen Kemal Ramazan Güler ile birlikteki görüntülerine ulaştı. Görüntülerde, çiftin alışveriş merkezinden birlikte ayrılma görüntülerinin de yer aldığı öğrenildi.

        POLİS YENİDEN SORGULAYACAK

        Polis, 17 yaşındaki Mürvet N.'nin kandırdığı Kemal Ramazan Güler'i eve götürdükten sonra nişanlısı İrfan Ç. ile birlikte gasp amacıyla öldürmüş olabileceği ihtimalini değerlendiriyor. Olayla ilgili soruşturma ve Güler'in kayıp çantasını arama çalışmaları devam ediyor.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ