Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul yangın fabrika

        Engin BELLİ / AHT

        İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir elyaf fabrikasında çıkan yangın itfaiyenin 2 saat süren çalışmaları sonucu güçlükle kontrol altına alındı. Yanan fabrikadan yükselen dumanlar kilometrelerce uzaktan görüldü. Yaralı ve can kaybının yaşanmadığı yangında fabrika kullanılamaz hale geldi.

        Küçükköy Cebeci Caddesi'nde bulunan hazır giyim ve temizlik sektörüne yönelik elyaf üretilen fabrikada saat 17.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yanıcı maddelerin de etkisiyle 5 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikayı kısa sürede saran yangında, içeride bulunan işçilerin tahliyesinden sonra itfaiye ekiplerine haber verildi.

        İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Eyüp, Alibeyköy, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Bağcılar, Şişli, Bakırköy, Fatih ve İstanbul itfaiye grupları yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için büyük çaba sarfetti. Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından alevler bastırılabildi. Yangın sonrası fabrika kullanılamaz hale geldi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ