Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik İstanbul-İzmit arası 22 dakika, İzmit İstanbul arası deniz uçağı, Deniz uçağı fiyatı
        1

        İLK SEFER YAPILDI

        Seka Park'tan gerçekleştirilen ilk sefer nedeniyle düzenlenen törende konuşan Seabird Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan, karayoluyla trafik nedeniyle yaklaşık iki saat süren Kocaeli-İstanbul arası ulaşımının, deniz uçağı seferinin başlamasıyla 22 dakikaya ineceğini söyledi.

        2

        Türkiye'ye ulaştırma alanında yeni bir taşımacılık modeli getirdiklerini ifade eden Arusan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin deniz ulaşımı alanında önemli çalışmalar yaptığını kaydetti.

        3

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da seferlerin devam edip etmemesi konusunda endişesinin olduğunu belirterek, seferlerin ekonomik olması halinde yolcu bulunacağını bildirdi.

        4

        Bu seferlerin Kocaeli için bir kazanç olduğunu anlatan Karaosmanoğlu, "Zevk olsun' diye de binilebilir. 500 metre yükseklikten şehir çok güzel gözüküyor. İzlemeye doyum olmuyor" dedi.

        5

        2.5 SAATTEN 22 DAKİKAYA
        Yoğun trafikte karayolu ile yaklaşık 2.5 saatte yapılan yolculuk, deniz uçağı ile sadece 22 dakika sürecek. Deniz uçakları, bu noktalar arasında seyahat eden sanayici ve işadamları ile diğer tüm yolcuların zamandan tasarruf etmelerini sağlayacak.

        6

        BİLET FİYATLARI
        Uçuşlar ilk olarak hafta içi her gün sabah ve akşam iki sefer halinde yapılacak. Talep üzerine hafta sonu uçuşları da gerçekleştirilecek. Her biri 18 yolcu kapasiteli 4 uçakla yapılacak uçuşlar için 97, 117 ve 157 lira olmak üzere 3 ayrı bilet tarifesi uygulanacak.