Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Evlenmemek için ölü taklidi yaptı!, ABD'nin Connecticut eyaletinde yaşayan Tucker Blandfrod, nişanlısı Alex Lanchester'a evlilik için hazır olmadığını söyleyecek cesareti bulamayınca "ölü taklidi" yapmayı tercih etti, evlilik korkusu, gelin, damat

        ABD'nin Connecticut eyaletinde yaşayan Tucker Blandford, nişanlısı Alex Lanchester'a evlilik için hazır olmadığını söyleyecek cesareti bulamayınca "ölü taklidi" yapmayı tercih etti.

        Mağdur gelin Alex Lanchester'ın anlattığı hikayeye göre, aynı yaşta (23) olan çift, 2012 yılında İngiltere doğumlu genç kızın ABD'de eğitim gördüğü sırada çıkmaya başladı. Tucker'ın tam bir beyefendi ve gerçek bir romantik olduğunu söyleyen Alex "Beni sürekli akşam yemeğine çıkarır ve çok güzel, eski tarz mücevherler alırdı. Daha önce bu şekilde hiç aşık olmamıştım. İlişkimizin birinci yılında ailesiyle tanıştım, onlar da bana kızları gibi davrandı." diyor.

        Huffington Post'ta yer alan habere göre ilk yıldönümlerinde, Alex İngiltere'ye dönmek için hazırlanmaya başladı. İlişkilerinin bitmesini istemeyen Tucker bir sürpriz yaptı ve Alex'e evlenme teklif etti. Evlenmeye karar veren çift, Tucker'ın İngiltere'ye dönmesi sonrasında pek çok kez telefonda konuştu ve düğünü yavaş yavaş planlamaya başladı. Alex internetten bir gelinlik sipariş etti ve 15 Ağustos'ta da evlenmeye karar verdiler.

        Tucker Alex'i İngiltere'de ziyaret etmeye hazırlanıyordu. Düğünden önceki hafta güzel bir tatil yapacak ve düğünü konuşacaklardı. Sonrasında da ABD'ye gidip evleneceklerdi. Damat adayı Tucker biletini aldı.

        Sevdiği adamın maddi durumu iyi olmadığı için düğün fotoğrafçısı, davetiyeler ve nedimelerin kıyafet parasını ödemeyi gelin adayı Alex üstlendi. Son telefon konuşmalarında Tucker, genç kızı arayıp düğün için en ideal yerin tanıştıkları kampüs binası olduğunu ve orada evleneceklerini söyledi. Sonrasında ise "o" telefon geldi.

        Tucker'ın İngiltere'ye gelmesinden 1 hafta önce, kendisini Tucker'ın babası olarak tanıtan bir erkek sesi, Tucker'ın bir süredir ağır bir depresyon yaşadığını ve kendisini bir arabanın önüne atarak intihar ettiğini söyledi.

        O anı "Nefesim kesildi. Yıkılmıştım" diye anlatan Alex, doğal olarak telefona sarıldı ve Tucker'ın annesini aradı. Olaylardan habersiz olan kadın Tucker'ın hayatta olduğunu, ancak yurtdışında bir yere çalışmaya gittiğini söyleyince büyük şok yaşayan Alex, gerçeği o anda fark etti. Telefonda onu arayan kişi Tucker'ın babası değil, kendisiydi. Tucker'ın, evleneceklerini ailesine söylememiş, Alex'in İngiltere'ye dönmesi sonrası ayrıldıklarını anlattığı gerçeği de o anda ortaya çıkmıştı.

        Mağdur genç kızın beyanına göre çiftin barışması söz konusu bile değil...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ