Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sultan Teyze'nin artık bir evi var

        Derme çatma bir barakada yaşamını sürdüren 60 yaşındaki Sultan Teyze'ye Fethiye Belediyesi ve Göcek'in yardımsever esnafları sahip çıktı.

        Göcek Mahallesi'nde zor şartlarda bir barakada hayat mücadelesi veren Sultan Teyze tek başına hayatını sürdürürken, Fethiye Belediyesi'ne ev talebinde bulundu. Çeşitli araştırmaların ardından Belediye aracılığı ile tüm esnaflar Sultan Teyze'yi ev sahibi yapmak için bir araya gelip adeta yarıştı.

        Barakadan kurtularak yeni evine taşınan Sultan Teyzeyi, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve yardımsever işadamları ziyarette bulundu. Mutluluğu gözlerinden okunan Sultan Teyze, kendisine ziyarete gelen Başkan Saatcı ve iş adamlarını evin kapısında karşıladı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette evin yapımında emeği geçen tüm kurum ve yardımseverlere teşekkür eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Sultan Teyze bizden ev istediğini dile getirdi. Allah da bize bunu nasip etti. Biz de karınca kaderince neler yaparız diye düşündük. Herkes buraya imece usulü bir katkı sağladı. Orman Bölge Müdürlüğü yerin tahsisi konusunda bize kolaylık sağladı. Akdağ Kardeşler inşaat malzemeleri ve tamiratını, Rixos Otel İşletmeleri konteyner ve ev eşyalarını, D-Marin Otel İşletmeleri ev eşyalarını, Göcek Yardımseverler Derneği yine ev eşyalarını, Meclis üyemiz Salim kardeşim sundurmanın çatı malzemelerini, Nevzat Isparta kardeşim ve West Cafe Masa sandalyelerin alınması, evin yapılması konusunda destek olan yardımseverler. Önemli olan bir garibanın başını sokabilecek bir çatının yapılmasıydı. Emek veren, katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ