Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İslami kitapları ile tanınan Emine Şenlikoğlu, Twitter hesabından iki gün önce dikkatimi çeken tweetler atmaya başladı.

        Mesajlarda, “Bazı dondurma firmalarının kastı satış değil, ülkemizde rezilliği, fuhşıyatı normal göstermeye çalışmaktır. O rezil reklam ürünleri alanlarla bu dünyada görüşemeyeceğimiz belli. Ama ahirette hepsinden davacı olacağım. Bizim canımız çıksın, kardeşimiz fuhuş reklamlı dondurma alsın!” yazan Şenlikoğlu gelen tepkiler üzerine sinirlenip “Bu kadar rezillik olur mu? Akıl nerdeyse, onu söylediğimi yazıyorlar. Bunlar aşırı zalim insan bu kadar nasıl şerefsiz olur ben dondurmayı yeme biçimini eleştirmedim ki” şeklinde tweetlerine devam etti. En sonunda da şirazeden çıktığını belirterek takipçilerinden özür diledi.

        HAK VERDİM

        Şenlikoğlu’nun islami yazar kimliği olduğundan kendi kendime “kesin yine saçma bir şeye takmıştır” diye düşünmüş olsam da yazdıkları karşısında önyargılı olmak istemedim ve bahsi geçen reklam filmini izledim. Ve belki de ilk kez Emine Şenlikoğlu’na bir konuda sonuna kadar hak verdim.

        Hatta o kadar ki ‘acaba ben de mi abartıyorum’ diye düşündüğümden reklam filmini bir de eşime izlettim.

        Eşimin tepkisi de benden farklı olmadı; “Ayıp. Böyle reklam filmi mi olur. Çoluk çocuk izliyor bu reklamları” şeklinde o da benzer düşüncelerini dile getirdi.

        Emine Şenlikoğlu ahirette bu dondurmaları satın alanlarla hesaplaşacakmış. İyi de orada onlarla neden uğraşmaya devam edecek ki?

        Tamam reklam filmi biraz ahlak dışı çekilmiş olsa da burada dondurmanın ya da onları alanların suçu ne?

        İşte o kısımda takıldım.

        ROBIN WILLIAMS

        Bende tanımlayamadığım garip bir önsezi vardır. Ne zaman bir insanın yüzüne bakamasam, hatta onu izlemeye bile tahammül edemesem, o insanın başına bir süre sonra mutlaka bir şey geliyor. Genellikle de ölüyorlar.

        İşte yine aynı şey oldu. Ve Robin Williams öldü. Evinde ölü bulunan “Ölü Ozanlar Derneği” ve “Can Dostum” filmleri ile tanıdığımız Oscar ödüllü Robin Williams’ın bir çok filmini ben de sizler gibi büyük bir beğeni ile zamanında izlemiştim. Fakat son yıllarda Robin Williams filmleri izleyemez oldum. Yüzüne baktığımda rol yaptığını bildiğim halde bir gariplik gördüğümden hemen kanal değiştiriyordum. Sanki yüzünde hep bir zorlama, ya da acı çeken bir ifade vardı. Sonunda da canına kıydı ve bir yıldız daha kaydı. Allah sevenlerine sabır versin

        Diğer Yazılar