Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erasmus Öğrenci Değişim Programı ile bu öğrenim döneminde Almanya’nın Stuttgart şehrine giden oğlumu; “Hemen ilk uçağa binip geri dönüyorsun” diyerek geri çağırdım.

        Oğlum, “Anne hayrola? Giderken ses etmedin, geçen hafta kendin geldin eşyalarımı yerleştirdin. Şimdi de kalkmış hemen geri dön diyorsun. İyi misin sen?” diye sordu.

        Ben: Tabiki iyi değilim. Ben seni okumaya gönderdim, cinsellik peşinde koşmaya değil. (Telefonda sessizlik)

        Oğlum: Anne gece rüya mı gördün yine yoksa...?

        (Geçtiğimiz akşam rüyamda elinden tuttuğum oğlumu bir anlık dalgınlık anımda kaybetmiş ve bütün gece sokak sokak aramış, sonunda da sarışın bir güzelin kucağında otururken bulmuştum. Sabah gözümü açar açmaz ilk iş ne yaptığımı tahmin edersiniz. Hemen Almanya’ya telefon açtım ve Kerem’e onu bunaltana kadar bin tane soru sordum.)

        “Hayır rüya falan görmedim. Vazgeçtim her şeyden, yeter ki dön. Hem ben kesinlikle! Erasmus bursu alan öğrenciler arasındaki gayr-ı meşrû ilişkilerden doğan çocuktan torun istemiyorum. Bak sizin gibi ahmaklar ordusu yüzünden 1 milyon çocuk doğmuş” dedim.

        Kerem; “Hoppala... Hiç böylesine saçmalamamıştın” karşılığı verdi.

        “Bak oğlum ben söz dinlerim. Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, Twitter sayfasında, Avrupa Birliği üyeleri ve aday ülkeler arasında gerçekleştirilen öğrenci değişim projesi olan Erasmus’un ‘cinsellik peşinde koşturan ahmaklar sürüsü yetiştirme projesi’ olduğunu söylemiş. Demek ki var adamın bir bildiği” diye durumu aktardım.

        Daha önce ODTÜ, Boğaziçi ve Bilkent üniversitelerinin yıkılması önerisinde bulunan Yusuf Kaplan’ın hedefi, bu kez de öğrenci değişim programı “Erasmus” olmuş. Hem de tam bu dönemde...

        BAZI TWEETLER

        Kaplan’ın attığı tweetlere bakar mısınız lütfen..

        — Erasmus, rezalet bir iş demiştim.

        — Erasmus bursu alan öğrenciler arasındaki gayr-ı meşrû ilişkiden 1 milyon (!) çocuk doğmuş! Skandal bu!

        — Erasmus projesi, eğitim projesi değil, yozlaşma, cinselliği putlaştırma, cinsellik peşinde koşturan ahmaklar sürüsü yetiştirme projesidir!

        — Erasmus kuşağı geliyor!

        — Ülkesine, insanına, ruh köklerine yabanlaşmış, mankurtlaşmış ve “ahmaklaştırılan” bir kuşak icat ediyorlar!

        Kerem’e olayın iç yüzünü anlattığımda; “Anne, Erasmus öğrenci değişim programının faydalarını sana anlatmam mümkün değil. Derslerimize çalışmaktan sosyalleşmeye vakit kalsa belki Yeni Şafak Gazetesi yazarının dedikleri olabilir de... Ama bu tiplerin akılları fikirleri belden aşağı çalıştığından, bizim buralara gelmek için ne sınavlardan geçtiğimizi bilmiyor herhalde... Eğitim şart anne, eğitim şart...!”

        Diğer Yazılar