Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYKUT Hoca, bu değil.

        Ben farklı bir şey istiyorum. Bunları herkes yapıyor. Fenerbahçe 30 yıldır 4-Tırsak-1 oynuyor. Hergelen hoca Kadıköy'de 2 ön libero, bazen 3 ön libero ile oynuyor. Biz ne zaman 4-3-3 ofansif veya 4-2-4 oynayacağız Aykut Hoca? Kadro ne zaman manyak manyak gençlerle dolacak? Bizim ne zaman fişek gibi 8 yönlü orta sahamız olacak? Biz ne zaman ilk dakikadan itibaren saldıracağız? Biz ne zaman sorunun mental olduğunu kabul edip, dünyanın en iyi mentorunu getireceğiz? Biz Deniz'den bile gol yedik. Rumlardan 5 gol yiyecektik. Bunlar değil.

        Aykut Hoca, bunları herkes yapıyor. Sen Alex'i gönderdin. Bu hiç değil. Sen bazen Baroni'yi Alex'in yerine çekiyorsun. Senin dakikan gelince forvet çıkartıp forvet, sağ açık çıkartıp sağ açık alıyorsun. 65 dakika yan pas, duran top, doldur boşalt. Bunları herkes yapıyor. Sow canla başla tek başına oynuyor. Bu da değil. Sen 10 milyon Euro'ya Kuyt+Krasic alıyorsun ama defansa bütün sene için sadece Yobo'yu düşünmüşsün. Bunlar sıradan. Değil. Maçı kurtarsın diye Recep'i, Salih'i koyuyorsun. Hiç bir şeye yaramaz. Bunlar bir şey değil. Bunlar sıradan. Farklı bir şeyler yap. Orta sahaya Gökhan'ı koysan daha iyi. Bırak onu Mehmet Topuz'u o yüzden almadın mı?

        Beni anlamıyorsun. Bu değil. Daha farklı. Daha güzel. Çağ atlatacak bir şey. Korkmayan 21 yaşında aç, dinamik çocuklar istiyorum. 2 tane toptan anlayan stoper istiyorum. Kafasını kaldırıp oynayan, dikine giden ön libero ve sol bek istiyorum. Xavi-Iniesta istemiyorum. Ben Fenerbahçe'nin korkmamasını istiyorum. Alex, Malex, isimler umurumda değil. Bunlar değil. Topu aldığı an saldıracak felsefe istiyorum. Bunun için gerekirse tüm kadroyu değil, çaycıyı da gönder. Koca bir 45 dakikayı çöpe atmamasını istiyorum. Kaya gibi takım istiyorum. Bize gelen yabancılar sakat olmasın istiyorum. Formda transfer istiyorum. İnsanlar mutlu olsun istiyorum. İnsanların daha mutlu maça gelebileceği, güzel maç seyredebileceği, farklı yaşayabileceği bir şey istiyorum.

        Aykut Hoca, biz hiç "İşte bu!" diyemeyecek miyiz?

        Ferah, upuzun bir 90 dakika maç seyredemeyecek miyiz?

        Futbol sanatının 365 gün içinde olamayacak mıyız?

        Tüm bunları İstanbul'un tam göbeğinde, Kadıköy'de yaşayamayacak mıyız?

        Stadın yanında AVM istemiyoruz.

        1.5 Milyon metrekarelik tesis istemiyoruz. Tesisin içinde orman-yayla da istemiyoruz.

        Aykut Hoca, hayal et ve yap.

        Biz de senle gurur duyalım.

        Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar.

        Atasözüdür.

        Tarih, ormanı yok edip içine koyulan betonu, havalimanını yazar.

        Ama Aykut Hoca...

        Tarih, bir de tekme tokat kovulanları yazar.

        Bari sen Aykut'unt deme.

        Ayvil de.

        Diğer Yazılar