Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RAKİP taraftar gelmeyecek! "Olmaz" dedim kendi kendime... Bugün Federasyon her şeyi düzeltti. "Şu öğrenciler olmasa Milli Eğitim Bakanlığı ne güzel yönetilir" mantığı artık bitmeli. Futbol Federasyonu'na ve bu kararı alanlara teşekkür ederim. Bu bir.

        İki: Perşembe derbi olur mu? Olur, olur. Derbi dediğin Jupiter gezegeninde oynansa heyecanlanır futbolsever... Olmazları yok eden bu düşünceye katılıyorum. Derbi, Kuzey Kutbu'nda bile derbidir.

        Üç: Beşiktaş, yenilmeyen Fenerbahçe'ye "Artık buraya kadar, seni yeneceğim", Fenerbahçe ise "Hayır yenilmem" diye başladı maç.

        Dört: Bakıyorum, karizmatik Fırat Aydınus yine kendine güveniyor. Umarım 85. dakikada havlu atmaz ! Çok iyi haklem çünkü...

        Beş: Guti artık yok Beşiktaş için. Bu maçtan sonra açıklasınlar bari "Teşekkür ederiz Guti" diye. Yazık Beşiktaş tarafatarına. Bir sürü Guti forması aldılar... Derbide olmayan Guti'yi seyirci ne yapsın? Adios Guti !

        Altı: Mustafa Pektemek... Çok tecrübesiz. Burak öyle değil miydi? Devam Mustafa.

        Yedi: Dakika 2, ne oluyor ? Daha doğrusu olmuyor, olmuyor... Maç devam ediyor hadi hayırlısı. Ne oldu ? Taraftar geldi tribüne çıkıyor. Bu sadece Türkiye'de olur. Of, off, offf. Maçı seyredelim.

        Sekiz: Simao ne gol attı öyle? Hissetti, baktı, vurdu. Bu gol için makale yazılır, ama yer yok. Nezih bir gol.

        Dokuz: Fuat Akdağ dostumla beraber maçı seyrediyoruz. "Çok iyi maç oluyor Ercan" dedi bana. Doğru, iyi maç. İlk yarıda çok iyi mücadele var. Fenerbahçe golden sonra bütün imkanlarını kullanıyor. Çok iyi bir ilk yarıydı biz futbol dostları için.

        On: Alex, Alex, Alex... Onu kimse unutmamalı. Ne kadar iyi oynarsanız oynayın Alex bir fenomen. Yine ortaya çıktı. Büyük futbolcu !

        Onbir: Artık maç ne oldu ? Sonu ne olacak?

        Oniki: Derbi kurallarını hatırladım: Mükemmel oyna, rakibi bitir, ama sonuç değişmezse bunun adı derbidir dostlar.

        Onüç: Almeida, Almedia... Portekiz Milli Takımı'nın santraforu için kolay bir goldü. Q7 bu sezon en iyi maçını oynadı.

        Ondört: Sonuç değişmedi. Hakem mükemmeldi. Beşiktaş elinden geleni yaptı. Ama Fenerbahçe Beşiktaş'tan daha iyi takım olduğunu gösterdi.

        Diğer Yazılar