Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor’un dün akşam Akhisar Belediyespor karşısında oynadığı kötü futbolu izleyenler “Ne olacak bu Trabzonspor’un hali?” diye sorarken bir yandan da “İyi ki Gekas yokmuş” diye dua ettiler.

        İlk yarıdan bahsedelim...

        Düşünün Akhisarlı Taşkın’ın şutunu son anda Fatih Öztürk değil de, Salih Dursun kale çizgisinden çıkarttı. Gekas olsa kesin goldü. Peki Trabzonspor’un pozisyonu var mı? Hayır... Sadece İshak Doğan’ın kullandığı kornerde top yanlışlıkla direğe çarptı! Bir de Mustafa Akbaş ve Waris’in uzaktan iki tane şutu vardı, o kadar. Ersun Yanal’ın rotasyonlu Trabzonspor’unda oynayanlardan Soner, İshak ve Serdar kötüden de öteler ve bence bu gidişle hiçbir zaman as olamazlar. Waris için de teklifler geliyormuş! Varsa böyle bir şey acilen gönderilsin.

        Biraz iddialı olacak ama Keçiörengücü’nden sonra Akhisar’a da iki puan kaptıran Trabzonspor, sanki Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak istemiyormuş havası verdi. Eğer böyle bir şey varsa yazık olur. Çünkü kupa demek, en kısa yoldan Avrupa’ya ulaşmak demek. Son sözümüz de maç dışında olsun... Yarın mali genel kurul var. Yaşanan son gerilimi de herkes biliyor. Umarım mali genel kurul, kavgasızgürültüsüz geçer ve Trabzonspor’a yakışır.

        Diğer Yazılar