Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CARDOZO, Akhisar maçında 15’inci golünü attı. Cardozo’nun attığı her bir golü incelemeye alsanız inanın analizi için sayfalar yetmez. Peki, Cardozo’dan çok daha fazla verim alınabilir ya da daha fazla gol atması sağlanabilir miydi? Kesinlikle evet. Fakat, Trabzonspor’un kanatları sezon başından bugüne sürekli değişkenlik gösteren oyunculardan kurulu olduğundan Paraguaylı yıldız maalesef engellenmiştir. Bu bir tespittir. Katılan da olabilir, katılmayan da ama bana göre gerçek de budur... Akhisar’a attığı gole bakın topuğuyla Trabzonspor’a 3 puanı kazandırdı.

        Akhisar galibiyeti, şok Antep mağlubiyetinden sonra motivasyon anlamında strese giren ve Ersun Yanal dahil, birkaç futbolcu haricinde topun ağzına konulan Trabzonsporlular’a ilaç gibi geldi diyebiliriz. Bir de Erkan Zengin’i kızağa alan Yanal’ın oyun tarzındaki değişikliğin, Fırtına’da olumlu etki yaptığını gördük. Ardından Cardozo, Deniz Yılmaz, Mehmet Ekici, Salih Dursun ve kısmen de Özer Hurmacı’nın başarılı futbolu takıma olumlu yansıdı ve kazanan da Trabzonspor oldu. Buna karşın, ilk yarıda Akhisar’ın bir şutu direkten döndü. Trabzonspor’da Deniz ve Mehmet Ekici’nin iki şutunun da direkte patlaması rakibe bir cevaptı aslında. Sonrası malum Ekici’nin asisti ve Cardozo’nun jenerikleri aratmayan muhteşem golü geldi.

        Hep diyorum, şu İshak Doğan ve Fatih Atik Trabzonspor’un oyuncuları değiller diye... İshak’tan başlayalım; oyun bilgisi bana göre hiç yok. Çok gereksiz bir transfer olduğunu sanırım herkes kabul etmiştir. Fatih Atik’te ısrarını sürdüren Yanal hocaya artık diyeceğim laf kalmadı. Belki “Alternatifim yok” diyebilir ama biz de “Soner var” deriz, en azından Fatih’ten daha iyi top yapabilecek özelliklere sahip. Demek ki bizi dinleyen yok galiba... Ersun hocaya başka bir tavsiyem de şu olsun; Deniz Yılmaz hep 11’de olsun, harika gol attı. Çok koştu, pozisyona da giriyor. Hepsinden önemlisi Cardozo’ya yol açıyor. Sonuç olarak, Trabzonspor hak ederek üç puan kazandı ve ‘Ben Avrupa kupalarına katılmak istiyorum’ mesajını gönderdi.

        UĞUR ÇOK ÇALIŞMALI

        Uğur Demirok iki maçtır ilk 11’de oynuyor ama çok eksiği var. Kondisyonu yok gibi. Arkasına atılan tüm toplarda hep geç kaldı.

        EKİCİ’YE YAZIK OLDU

        Mehmet Ekici bu takımın atar damarıdır... Cezalı duruma düşmesi T.Konya maçında Trabzonspor’a pahalıya mal olur.

        Diğer Yazılar