Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyircisi cezalı, yöneticileri cezalı, futbolcuları kavgalı, hocasıyla geçici anlaşmalı, UEFA gelirleri geçici süreyle dondurulmuş, futbolcularının da çoğu ekonomik kriz nedeniyle ayrılık hazırlığı yaptığı bir kulüpten bahsediyorum, yani Trabzonspor’dan. Şu an tek kurtuluş kongreden çıkacak olan sonuç gibi gözüküyor ama gelecek olan yeni yönetime ben şimdiden “Allah kolaylık versin” diyorum. Geceli, gündüzlü çalışırsalar, paraları tıkır tıkır ödeyebilirseler huzur gelir, yoksa Trabzonspor’a geçmiş olsun!..

        Biz maçtan çok yaklaşan kongreyle ilgili yazalım. İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu, Muharrem Usta, Tahsin Usta ve Temel Eyüboğlu Trabzonspor’a başkan adayı oldular. Batık bir kulübe halen 5 başkan adayı çıkabiliyorsa çıkmadık candan da umut kesmememiz gerektiği mesajı veriliyor. Güzel de, ben diyorum ki keşke adaylar birleşerek kongreye gidebilseler. Şimdi asıl konuya gelelim, kongreyi kim kazanırsa kazansın, Trabzonspor’un tüzüğü yeniden yazılmalı ve o tüzükte net ifadelere yer verilmeli. İşte bu yüzden diyorum ya, yeni gelecek olan yönetimin inanın işi çok zor olacak diye.

        “Kongreyi kim kazanır?” sorusuna gelince, İbrahim Hacıosmanoğlu şu an iktidar, iktidarların devrilmesi zordur. Ellerindeki tüm imkanları en iyi şekilde kullanmak için de her türlü yola başvururlar! Celil Hekimoğlu Trabzon’da yaşayan bir başkan adayı. Şehrin futbol tavan birliğinden destekli ve bir yıl önce adaylığını ilan etti. Şansı var. Muharrem Usta’ya gelince, Trabzonspor’un ağabeyleri tarafından sanki destekleniyor havası var. Bu Usta’yı nereye taşır bunu kongrede göreceğiz. Diğer iki adayın ise hiç şansı yok, bence ilerleyen günlerde üç adayın listelerinde kendilerine yer bulacaklar görüşündeyim.

        Futbolculara da bir çift lafımız olacak. Evet, Trabzonspor Kulübü belki şu an dipsiz bir kuyuya düşmüş durumdadır ve büyük krizleri de vardır. Lakin, futbolcularda da biraz iş ahlakı olması gerekmiyor mu? Paramızı alamıyoruz diye iş bırakmak ya da çekip gitmek, sorumsuzca davranmak hiç hoş hareketler değildir. Haberiniz olsun! Kedinizi değersizleştirdiğinizin farkında değil misiniz? Yarın örneğin yeni yönetim geldi, paranızı da aldınız ve üst üste maçlar kazandınız. İşte o zaman da kişiliğiniz sorgulanır!

        YENİLENME ŞART

        Yeni yönetim geldiğinde devre arasında çok işi var demiştik. Göndereceği çok oyuncusu olacak, alacağı da çok olacak. Gidecek yine milyon Eurolar...

        EKİCİ'YE TEBRİK

        Erkan Zengin’in yumruk attığı Mehmet Ekici haklıyken hep haksız duruma düşürülmüştü. Ama o Mehmet aslanlar gibi hep çalıştı ve sonunda da Gençler maçının uzatmalarında attığı altın golle takımına üç puanı aldıran isim oldu.

        Diğer Yazılar