Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor çok yeni bir takım olduğu için en az 10 hafta iç ve dış sahada oynadığı maçlarda inişli çıkışlı grafikler çizecektir. Bu yüzden teknik direktör Ersun Yanal kredisi bizde her zaman vardır. Bordo-Mavili takımın ilk deplasman maçında Gazintepspor’a karşı kaybedip, kötü oynamalarının nedeni, bahsettiğimiz konuyla bağlantılı. Bana göre, büyük panik yapmaya gerek yok. Ersun Hoca ne yapar eder takımını toparlar, sonra da bir bakmışsınız ki yarışmacı hale getirmiş. Rahat olun derim ben!...

        Maça gelelim, Kasımpaşa karşılaşmasının kahramanı Onazi, Antep’te ısınırken hafif bir sakatlık geçirdi ve bu nedenle maça korkarak başladığını gördüm. Takımın orta sahası da bu nedenle dirençsiz kaldı. Mehmet Ekici ve Okay Yokuşlu’da ekstra efor sarf etmek zorunda kaldılar. Ersun Yanal’ın Onazi direnişi de bu bağlamda bir yere kadardı. İlerleyen dakikalarda Yanal’ın Onazi’yi oyundan alıp, yerine Bero’yu ardından da Yusuf’un yerine Suk’u yerleştirmesiyle ancak fabrika ayarlarına geri dönebildi.

        Antep’in, Trabzonspor’a üstünlük kurduğu dakikalarda kaleci Onur’un hakkını da vermek lazım... Onur genelde başarılıydı. Ersun Yanal’ın Bero ve Suk değişikliğinden sonra savunmacı Durica’nın performansı doruk noktasına ulaştı. Partneri Uğur Demirok defanstan ileriye çıkmazken, Durica farklı pozisyonda oynadı, ileriye kadar çıkarak gol aradı. Hatta Ekici’nin ortasına dokunmasına rağmen top direk engeline takıldı.

        Maçın sonlarına doğru taktik savaşına dönüşen mücadelede İsmail Kartal hoca Trabzonspor’u durdurmasını bildi. 88’de Orkan’ın 5 Bordo-Mavili futbolcuyu çalımlayarak harika bir gole imza atması Antep’e altın değerinde üç puan kazandırdı. İsmail Kartal’ı kutlamak lazım... O kıt imkanlarla milyon Eurolar harcayan Trabzonspor’u yenmesi mükemmel işti. Hakem Ali Palabıyık’a gelince, harika bir maç yönetti. Son saniyelerde ortam gerilmesine karşın anında olaya müdahale etti. Antepli Muhammet İldiz’i oyundan atması çok doğruydu.

        YUSUF VE ZEKİ’YLE OLMAZ

        Yusuf Erdoğan ve Zeki Yavru’yla bu iş olmayacak diyorum... Başkan Muharrem Usta’nın bu bölgeye iki transfer yapacağını da biliyorum. Fakat neden geciktiriyor bunu anlamış değilim. İlla maç mı kaybetmek gerekiyor?

        CASTİLLO FERDİ OYNUYOR

        Trabzonspor’un Dallas’tan transferi Castillo çok yetenekli bir oyuncu ve yetenekleri de sınırsız... Fakat takım oyunu oynamak istemiyor havası var. Yarından itibaren Ersun Yanal’ın Castillo’yu uyarması gerekiyor.

        Diğer Yazılar