Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlk kez farklı bir skorla kazanmasına rağmen Trabzonspor’u izlemek insana keyif vermiyor. Strese girersiniz, tırnaklarınızı yersiniz. Adana maçı da böyleydi. Trabzonspor’un ilk yarıda attığı gole ve yediği gole bakalım. Renan Foguinho’nun topu Yusuf Erdoğan’a yanlışlıkla attı, öne geçildi. Hırs yapan Adanalı aynı oyuncu sadece 4 dakika sonra beraberliği getirdi ve kendisini affettirdi. Özetle böylesine gariplikler ve hakem hatalarıyla dolu bir müsabakaydı diyebiliriz.

        Hep diyorum, Trabzonspor’un orta sahası çok zayıf. Ligin dibine demir atmış Adana bile 11 kişiyken Fırtına’nın bu eksikliğinden yararlanıp ceza sahasına girebiliyorsa burada önemli bir yanlışlık var demektir. Bu yanlışlığın ben hocadan kaynaklandığını sanmıyorum. Ersun Yanal’ın elindeki malzeme bu. İnsanlar yalandan yere hocanın üzerine gitmemeliler. İlla da bir kelle alınacaksa ‘bu kişiyi daha derinlerde aramak gerekir’ diyorum.

        Bizim asıl Durica’ya kafamız takıldı. Yahu sarı kart sınırındasın ve rakibine öylesine şuursuz bir şekilde hareket yapıyorsun ki, hakem kırmızı kart verse haklıydı! Sarı kart verdi ucuz kurtuldun ama yine de cezalı duruma düştün. İkinci yarıda da gergindi Durica, nedeni araştırılmalı bence. Sonuç olarak Trabzonspor 65’te Mehmet Ekici’nin penaltı golüyle 2-1 öne geçti. Fakat o pozisyon öncesi Edgar Silva, Mustafa Yumlu’ya yaptığı hareket kesinlikle penaltı değildi, bir de Silva’ya kırmızı kart çok ağır oldu. Bekir Yılmaz’ın isyanını görmenizi isterdim. Hakemin yakasına yapıştı ama o da sarıyı yedi. Sonrası; sezonun en faklı galibiyetini aldı Trabzonspor ve tırmanışını sürdürdü!

        Diğer Yazılar