Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğrusunu söylemek gerekirse, Abdullah Ercan’dan sonra Trabzonspor’un hiç kaliteli sol beki olmamıştı. Ta ki Arjantinli Mas gelene kadar. İlk maçında Bursa’ya taç atışından Yusuf Yazıcı’ya gol attırmıştı. Bu kez Yusuf Yazıcı korner kullandı, Mas da harika bir kafa golü attı. Yani, yıllar sonra Trabzonspor’da bir sol bekin gol attığını gördük ya artık gözümüz de açık gitmez!

        Maça gelince... Damgayı Yusuf Yazıcı vurdu. İbrahimovic fizikli bu genç çocuk yine sahanın en çok koşan, en çok pas veren isimlerin başındaydı. Hata yapmıyor mu, yapıyor. Daha önce de demiştim; Yusuf böyle giderse Mehmet Ekici’den çok daha fazla verimli olacak.Oynadığı her maçta performansının üzerine koyuyor. ‘Aman nazar değmesin’ diyelim. Maçla devam edelim. Aslında denk güçlerin maçıydı. 10. dakikada Okay’ın şutu direkten döndükten sonra Kasımpaşa etkili oynamaya karar verdi ve dengesini de sonradan kurdu.32’de Koita’nın kafa şutunu Onur’un son anda gol çizgisinden çıkartması tepkileri de beraberinde getirdi. Gol mü, değil mi tartışması yaşandı. 41’de Tunay’ın sert şutunu da unutmayalım, o da üst direkte patladı. Fakat ilk yarıyı 45’te Mas’ın golüyle 1-0 önde kapatan taraf Trabzonspor oldu.

        Trabzonspor takımının en önemli eksiğini herkes biliyor, forvet. O da oldu, Rodellega geldi. Takıma katıldığında gol problemi sorunu da çözülecektir diye düşünüyorum ve Bordo-Mavililer de ligdeki çıkışını sürdürerek, sıralamada daha da yukarılara çıkacaktır.

        Not : İlhan Cavcav’ın ölüm haberine çok üzüldük. Türk futbolunun başı sağ olsun...

        Diğer Yazılar