Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR

        Balıkesir’de sezon başından bu yana yaşanan en önemli eksiklik nedir?

        Daha ilk maçta Galatasaray’ı yendiğinde de yazmıştım. “Balıkesir sahaya futbol oynamak için çıkmıyor. Oynatmamak için çıkıyor. Bu böyle gitmez” diye. Maalesef hep oynatmamaya çıktı. Ve bu hale geldi. Bu durumdan futbolcular çok perişan oluyor. Önce iyi futbol komutu verilirse belki her şey değişebilir.

        AKHİSAR

        Akhisar’ın Süper Lig’deki genel performansını nasıl buluyorsunuz?

        Akhisar, Beşiktaş’tan sonra ligin en iyi futbol oynayan takımı. Futbol lezzeti fakir liglerimize gerçekten keyif katıyor. Gekas’ı zaten bütün dünya biliyor. Gidiyor sonra tekrar Akhisar’a geliyor. Neden? Çünkü belli ki burada huzur buluyor. Mesela Bilal. Bir sürü takımda oynadı. Ama hiçbirinde böyle Bilal olmadı. Olamadı. Diğerleri de öyle. Yerim dar. Tek tek bütün oyuncuların bu gerçek performanslarından bahsetmeliyim. Bir dahaki yazımda sözüm olsun ve hepsine helal olsun. Akhisar’da bu huzuru yaratanlara da..

        GÖZTEPE

        Metin Diyadin yönetimindeki Göztepe, sizce hedefe ulaşır mı?

        Suat Kaya’nın gönderilişine çok kızmıştım. Son maçların sonuçları yüzünden sanmıştım. Sonra öğrendim iş öyle değilmiş. Ve üstüne bir haber aldım “Metin Diyadin geldi” diye. Şaşırdım. “Gelmez” diyordum. Unutmuştum. O da top oynadığı yıllarda Göztepe’ye aşık olmuştu. O yüzden Göztepe denince koşup gelmişti. Diyarbakır maçında galip gelmesine rağmen Göztepe çok kötü oynadı. Ama bence bu güçlü kadro Metin Diyadin dokunuşuyla asıl yerine acilen ulaşacaktır. Metin Diyadin’le Göztepe’nin bir avantajı daha olacak. Biz hep yazdık çizdik. “Taşkınlık yapmayın” diye. Ama Göztepe taraftarı bizi hiç dinlemedi. Eğer çok sevdikleri Diyadin rica ederse bu işi olmuş bilin.

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka’nın kadrosu Süper Lig’e çıkmak için yeterli mi?

        Televizyonlarda izliyorum. Gazetelerde okuyorum. “Karşıyaka ilk altıya girer mi? diyorlar. Farkında olmadan Karşıyaka’ya hakaret ediyorlar. Bu takım ilk ikiye oynar. Antalya’dan Osmanlı’dan ne eksiği var. Bence fazlası bile var. Karşıyaka seyircisi bir şaha kalkarsa, geleni gideni yenecektir. Kahe gibi hedef santrforun varsa kendi gol atamasa da yanındakiler çok atar. O kadar özverili oynuyor ki, bu yaştaki adamın çabasını gören takım arkadaşları bir koşacaksa iki koşuyor... Uzatmayalım hedef ilk altı değil, ilk iki olmalı.

        BUCASPOR

        Zor günler geçiren Bucaspor’un geleceğini nasıl görüyorsunuz?

        Aslında eskiyi eşelemenin hiçbir anlamı yok ama benim hala içim acıyor. Zamanında bir hoca getirdiler Buca akademisini, Buca efsanesini yerle bir etti. Ve biz çoğumuz! seyrettik. Buca hala o depremin etkisindeydi. Ama o ne Antalya maçında 19 yaşındaki bir kaleci çıktı. Harikalar yarattı. Bravo Sait Karafırtınalar’a cesaretle onu oynattı. Ve biz karamsarlara daha doğrusu “Buca bitti” diyen bana adeta “Korkma abi, biz her şeye rağmen dimdik ayaktayız” dedi. Buca iki puan kaybetti belki ama çok şeyler kazandı.

        Diğer Yazılar