Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu galibiyet Göztepe için ilaç gibi oldu.. Ne ilacı, Göztepe hasta mı ki ilaç olsun?

        Eh bir bakıma benim gözümde hasta sayılırdı. Bütün futbol kamuoyu Göztepe’ye sezon başından beri en büyük şampiyon adayı diyordu.. Öyle ya en zengin başkan onda. En popüler taraftar onda. En çok şampiyonluk kazanmış teknik adam onda. En iyi kadro onda... Daha ne olsundu?

        Son saydığım var ya...En iyi kadro. En iyi kadroydu ama en iyi takım değildi. Futbolcular da henüz en iyi takım olmadıklarını biliyorlardı. Bu galibiyete ilaç benzetmem işte tam bu yüzden...

        Dün belki bu sezon oynayabilecekleri en rahat deplasman maçını kazandılar. Ama aslında sırf maçı değil, özgüven kazandılar. Bu özgüven bireysel özgüven değil, o zaten tek tek hemen hepsinde var. Kastettiğim “takım özgüveni”.. Bu galibiyet oyuncuların birbirlerine daha çok kaynaşmasını sağlayacak. Maçın kasedini seyredip vay be Vleminckx ne çok mücadele etmiş..

        Gosso ben Süper Lig’den gelmişim, bu lig bana çerez demiyor her yere basıyor..

        Hakan ne kadar özverili.. Leroy hakikaten çok yetenekli ama biraz daha ciddi olması için onu kazanalım. O da diğer yabancı takım arkadaşlarımız gibi içimize girsin. Falan filan...

        Demem o ki bu maçtan itibaren göreceksiniz Göztepe daha takım gibi olacaktır. Fizik olarak güçlü, teknik kapasitesi yüksek, havayı da yakaladı.. Siz şimdi, biz şimdi taraftarı merak ediyoruz. Aslında biliyoruz da laf ola beri gele..

        Hazır olun Türkiye “tribünler” geliyor!

        Diğer Yazılar