Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Akhisarspor, Başakşehir deplasmanında dağıldı, sizce bu sezon ters giden bir şeyler yok mu?

        Sevgili Abdullah Çelebi üç haftadır inatla soruyorsun. Yine sordun...! Ben “düzelir“ dedikçe, sen yine sordun. Sonunda Akhisarspor’da alınan bu hezimetle bu sezon bir şeylerin ters gittiği ayan beyan ortaya çıkmış oldu. Yani sen haklıymışsın. Kötü kokuyu benden önce almışsın... Ama benim de Polyanacılık oynarken haklı sebeplerim vardı. Malum Hüseyin başkanı tek tutarım. Tolunay Kafkas’ın da kariyeri ortada.... Gel biz iyisi mi, bu maçı bir kaza oldu sayalım ve Başakşehir’in bu sezon üç büyüklerden de daha güçlü olduğunu kabul ederek, düzelme umudumuzu asla kaybetmeyelim...!

        Balıkesirspor

        - Balıkesir, Samsun’u 5 golle geçerken ‘Zirve için iddialıyım’ mesajını verdi, katılır mısınız?

        Beş gol atmak çok önemli.. Neden çok önemli? Çünkü şampiyon olacak takımların ligin başında özgüven patlaması yaşaması lazımdır, o yüzden çok önemli... Kendi gücünün farkına varmak; artı rakiplere gözdağı vermek ve hatta muhtemel rakiplerin “Ara transfer filan yapıp bu yıl boşuna masraf çıkarmayalım” demelerini sağlamak yüzünden çok önemli.... Çok ayrıntıymış gibi gözükebilir ama bu işler hep böyledir. Mesela bir başka ayrıntı daha aktarayım. Ben Balıkesirspor hocasının yerinde olsam, affedilen Zeeufik’i o kilosuyla pehlivan gibi asla sahaya sürmem. Çünkü Zeeufik o görüntüsüyle, bu takım idman yapmıyormuş imajı bırakıyor. Al bu da ayrıntı ama önemli...!

        Karşıyaka

        - KSK son dakikaya kadar pes etmiyor, bunun sebebi altyapı oyuncularının çokluğu mu?

        Pes etmiyor”u bırak, Karşıyaka bu sezon farkında olmadan makus talihini değiştirip tarih yazıyor...

        Allah Karşıyaka’ya transfer yasağı koyanlardan razı olsun. Karşıyaka camiasına o kadar büyük bir iyilik yaptılar ki anlatamam. Öyle böyle bir iyilik değil... Keşke bu yasak hep sürse, büyük potansiyeli olan Karşıyaka’da sırf Karşıyakalılar oynasa..

        Olur mu?.. OLUR..

        Manisaspor

        - Manisa her hafta daha da kötüye gidiyor, biraz daha böyle giderse iş işten geçer mi?

        Bi kere Manisaspor moral olarak bitmiş. Futbolcu başkana inanmıyor, başkan şuurunu kaybetmiş ne yapacağını bilmiyor.

        Bu trajikomik hikaye, böylece sürüp gidiyor. Nereye kadar gider? Devre arası bile olmadan düşmeyi garantilemeye kadar gider. Belki ama belki bu takımı kurtarsa kurtarsa Cengiz Ergün başkanın şevkati kurtarır...

        Hep söylüyorum yine söyleyeceğim. Kadroda çok iyi futbolcular var.

        Yazık ki ne yazık...!

        Bucaspor

        - Bucaspor yeni hocası Fatih Uygun’la kazanıp yeni sayfa açtı, devamı gelir mi?

        Yeni hoca Fatih’in soyadı bana birilerini hatırlattı. Akrabasıdır diye Buca için ödüm koptu. Malum Bülent Uygun denen bir hoca zamanında Buca’ya derin yaralar açmıştı. Buca hala o yaraları geçirmekle meşgul..

        Eee ne demişler bir musubet bin nasihatten evladır..

        Buca inşallah tarihinde bir daha bu hataya düşmez...

        Altay

        - Altay bir kazanıyor, bir kaybediyor, bu istikrarsızlık takımı nereye götürür?

        Daha önce de yazdım. ‘İbrahim Akın’ın performansı Altay’ın bu yılki rotasını belirler’ diye. Hala da aynı kanaatteyim. Ancak sakın yanlış anlaşılmasın” bir futbolcu her şeydir” demek istemiyorum.

        Elbette Altay markası çok değerli, hocası çok kıymetli, futbolcuları çok yetenekli. Ancak bu yıl için İbrahim, “Her şey değilse bile çok şey...!”

        Diğer Yazılar