Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağzımda tüy bitti. “Akhisar’a hiçbir şey olmaz. Fikstür zor. Panik yapmayın” diye. Meşhur gamlı baykuş benzetmesi yaptığım negativistler şimdiden sonra ne diyecekler merak ediyorum. Ben Tolunay hocanın yerinde olsam, bu baykuşlara “Birkaç hafta sonra öyle bir atak yapacağız ki, fırsat buldukça negatif yazdığınız için utanacaksınız” derim... Utanırlarsa tabiii...

        - Göztepe Adana Demir’e yenilerek kritik bir maçı kaybetti, bu sonuç nasıl etkiler?

        Tek kelimeyle rezalet... Bu takım Adana’ya nasıl mağlup olur. Bu takım Bandırma gibi bir sıra takımına nasıl puan verir anlamış değilim.. Bu takım bu kadrosuyla bu yıl artık açık ara yapar diyordum. Eee yuh yani..! Bu takım ya ah almış, ya da bu takıma bu kadar seveniyle nazar değiyor.. Yoksa kariyeri tartışılmaz hocasıyla, ligin üstündeki kadrosuyla, çok güçlü yönetimiyle, dillere destan taraftarıyla bu takım bu yılı da ıskalarsa ben bu işi bırakırım.. Kesin bırakırım... Çünkü Göztepe’ye kahrolmaktan ölmeye hiç niyetim yok..!!!

        - Manisaspor, Denizli’de 10 maçlık galibiyet özlemini sonlandırdı, yorumunuz?

        Sait Karafırtınalar Manisaspor’a bambaşka bir hava getirecektir demiştim. Aklımı seveyim... Sait’i tanırım. Manisa’nın güçlü kadrosunun tek ihtiyacı “takımdaşlık”tı.. Sait geldi, o oluştu. Şimdi sıra maddi problemleri çözmek için Mergen başkanda...!!!

        - Karşıyaka bir kazanıp bir kaybediyor, bir istikrar sorunu mu yaşanıyor?,

        Otuz kere söyledim. Yine tekrar ediyorum. Benim bu sene Karşıyaka’nın aldığı neticelerle bir ilgim yok. Ben altyapıya bu yılki mecburi yatırımı tüm dikkatimle izlerim. Başka işim olmaz...!

        - Altay haftalar sonra kazanarak Play-Off potasına girdi, artık seri galibiyetler gelir mi?

        Altay gerçekten bir markadır... Umarım mevcut başkan bu markanın farkındadır. Artık öyle zırt pırt hoca değiştirmez. Bu galibiyetin lafı bile olmaz Altay rayına oturursa bu lig ona çok hafif gelir...

        Diğer Yazılar