Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKHİSAR

        - Rodallega’nın aklı transferde bu Akhisar’ı kötü etkiliyor, değil mi?

        -Kötü etkiliyor tabii, etkilemez mi?.. Ama bu dünyanın sonu değil.. Akhisar’a kimler geldi, kimler geçti. Transfer bir zamanlama meselesi. Şimdi satsam kar mı ederim, yok sonraya mı satayım sorusuna en uygun yorumu Hüseyin başkan yapar. Bundan eminim... Bu arada olan Tolunay hocaya oluyor. En zor durumda olan o bence. Düşünebiliyor musunuz? En büyük silahınızın aklı başka yerlerde. Zor dostum zor...

        GÖZTEPE

        - Ara transfer dönemi Göztepe’nin ahengini mi bozdu, düşünceniz?

        Yahu sevgili editörüm karar verdim artık sakal bırakacağım... Yoksa bizim lafımızı kimse kaale almıyor. Arşivlerde var. Bu sezon en az otuz kere yazdım” Yapmayın etmeyin çok adam almak iş değil, hatta içerde temizlik bile yapın” diye dinletemedim. Al sana Denizli faciası. Keşke 4 değil 10 yeseydi. O zaman demek istediğim belki daha iyi anlaşılırdı.

        Hep söylüyorum takım içinde iğrenç bir rekabet var. Hiçbir futbolcu huzurlu değil. Hepsi ağır stres yaşıyor. Hepsi takım için değil, haklı olarak kendisi için oynuyor. Ben olsam ben de öyle yapardım. Sen olsan bu takımda sen ne yapardın Okan Buruk?... İyisi mi sen iki oyuncu daha iste, Mehmet Sepil alıversin.. Ne dersin?

        Yazık bu Göztepe sevdalılarına, çok yazık...

        DENİZLİSPOR

        - Denizlispor, Süper Lig için önemli adaylar arasına girdi, katılır mısınız?

        Denizli takımı takım olmuş. Para yok pul yok ama takımdaşlık var. Ali Tandoğan takım kurmak için 18 kişi bile bulmakta zorlanıyor. Ama o, zar zor kurduğu o 18’i öyle bir kaynaştırmış ki tablo ortada.. Eeee şimdi biz menajerlerin sevgilisi Okan Buruk hocayı mı alkışlayalım yoksa Ali Tandoğan’ı mı?

        Ben kendi adıma ayağa kalkıp ceketimi ilikleyerek, saygıyla Ali hocayı alkışlıyorum...

        ALTINORDU

        - 8 oyuncu gönderen Altınordu Eskişehir’de dağıldı, güç kaybı mı var?

        Gönderdiği 8 oyuncu yüzünden değil, o 8 oyuncuyu aldığı için dağıldı. Kendi felsefesine ihanetin elbet bir bedeli olacaktı ve oldu.. Neyse olan oldu. Önümüze bakalım. Ben umudumu yitirmedim .Yeni Çağlar’lar, yeni Cengiz’ler bekliyorum... Ve gelecekler biliyorum....

        ALTAY

        Türk sporunun köklü kulübü Altay dün 103. yaşını kutladı. Yorumunuz?

        Altay 103 yaşında 1003 yaşını biz göremeyiz elbet. ama biliyoruz ki yaşayacaktır. Kalitesi hiç tartışılmaz. Nice yeni yaşlara.

        Ligde de vurdu gidiyor, olduğu konumu da hiç yakışmıyor.

        Diğer Yazılar