Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKHİSAR

        - Akhisar’ın Galatasaray önünde aldığı 6-0’lık yenilgiyi nasıl yorumlarsınız?

        Galatasaray’dan İstanbul’da 6 yiyen ilk takım Akhisar değil. Paniğe gerek yok... Ama bir gerçek var ki Tolunay hocaya destek veren ben bile artık yıprandım. Tolunay ne yapsın?... “İstemezükçüler” adama öyle bir yüklendiler ki taş olsa çatlar. Ve nihayet istedikleri oldu. Tolunay tükendi... Bence resmen tükendi. Artık onun takım üzerinde hiçbir ağırlığı kalmadı. Bana sorarsan sevgili Tolunay Akhisar’ı hemen bırak. Geldiğin günden beri seni sevmeyenleri sevindirmek için değil, kendin için bırak. Uzatırsan bitersin...

        GÖZTEPE

        - Göztepe’nin Altınordu maçındaki futbolu şampiyonluk için yeterli mi?

        Sevgili Abdullah Çelebi, açtırtma kutuyu söyletme kötüyü.. Bu müthiş kadronun zaten lastiği patlak. Topallaya topallaya gidiyor. Üstüne bir de bana şoförü yumruklatırsan kesin dağılır. İyisi mi büyük taraftarın hatırına biz yine yol gösterelim de, istenen yere bir an önce varsın...! Okan hoca size bir daha söylüyorum bu takımla çok oynama.!

        İdeal kadronu artık belirle, ne oynadığını artık anlayalım. 4-3-2-1 mi, 4-3-3 mü, 3-5-2 mi, 4-4-2 mi... Ben TFF’nin antrenörlük A kursunu birincilikle bitirdim. Palavra değil arşivlere bakarsın...! Ben Göztepe’nin ne oynadığını çözemedim. Vatandaş ne yapsın... Artık işine ve futbolcularına iyice sarıl da gidilmesi şart olan yerimize varalım.. Altınordu’nun seni yenmemesi, senin için bir büyük mucize!..

        ALTINORDU

        - Altınordu’nun iyi futbolu skora yansımıyor, golcü sorunu mu var?

        Bence golcü sorunu diye bir şey yok.. Ama en akıllı adama bile 40 kere deli dersen delirir. Altınordu’nun ki de böyle bir durum.... Artık yapacak fazla bir şey yok. Hasan Kabze’yi almakla iyi ettiler. Hasan’la bu fobiyi aşacaklardır, diye düşünüyorum. Hasan’ın golcülüğü yanında iyi profesyonel olması da Altınordulu genç oyuncular için büyük avantaj. Ondan öğrenecekleri çok şey olduğunu düşünüyorum..

        MANİSA

        - Manisa, Ümraniye’yi 5-2 yenerek “Ben ligden düşmem” dedi, katılır mısınız?

        Geçtiğimiz haftalar da hep yazdım “Manisa hocası Sait Karafırtınalar iyi hoca, o bir sevgi takımı oluşturma uzmanı” diye.. Bakın işte Manisa çiçek açtı. Yakında meyve de verecek... Bırakın düşmeyi Play-Off’u yakalarsa hiç şaşırmayın!..

        ALTAY

        - Altay son iki maçını beraberlikle tamamladı, sizce bu düşüş geçici mi?

        Bu soru Altay’ın motivasyonu için çok faydalı.. Demek ki biz bu ligde Altay’ın berabere kalmasını bile hazmedemiyoruz... Bu sinerji aynen futbolculara da yansıyordur... Ben Altay’ın bu ligde açık ara şampiyon olacağına inananlardanım. Yer yarılır gök delinir onu bilemem!..

        Diğer Yazılar