Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisar’ın Süper Lig’in ilk haftasında Balıkesir deplasmanından 3 puanla dönmesini nasıl yorumluyorsunuz ?

        Vay vay vay... ilk maç deplasman galibiyeti... hem de Balıkesir’de ve eze eze. Maçtan önce eski bir futbolcu ahkam kesiyor, “Akhisar, Balıkesir küme düşer” diyor. Seni gidi İstanbullu seni. Üstüne üstlük yaranacak, Beşiktaş’ı şimdiden şampiyon yapıyor. Ama ağır çekimi yapılan bir pozisyonun tartışılan bir penaltı yorumunda net penaltıya “Hiç bir şey yok’ diyebiliyor. Bu arkadaşı kim çıkartıyor televizyonlara çok merak ettim. Akhisar bırakın düşmeyi ilk altıya oynar. Bizim İstanbullu da göbeğinden çatlar.

        Antalya ile 1-1 berabere kalan Karşıyaka’nın maçlarını Buca Arena’da oynaması camiayı nasıl etkiledi ?

        Alsancak Stadı’nın kapanmış olmasından hemen ilk haftada görünen o ki Karşıyaka çok etkilendi. Seyircisi yıllardır hiç olmadığı kadar azdı. Öyle ya Buca neresi, Karşıyaka neresi. Neyse benim bildiğim bu KSK kadrosu için bütün bu söylediklerim mazeret olamaz. Berabere kalması bence çok üzücü ama dünyanın sonu değil. Ayrıca Antalyaspor da boş takım değil. Her zaman “İyi başlamak iyidir” derim. Bu seferlik vazgeçtim. Çünkü Karşıyaka’nın kadrosuna, hocasına öylesine inanıyorum ki yıl sonunda inşallah yanılmam.

        Göztepe’nin Gölbaşı önünde aldığı galibiyet sizce gelecek haftalar için ölçü olur mu ?

        Sezon başlamadan önce de yazmıştım, “Benim favorim Göztepe” diye. Bu deplasman galibiyeti ölçü değil. Rakip adeta köy takımıydı. Bunu yenemezsen kimi yeneceksin. Ancak saha zemini öyle rezildi ki böyle bir sahada Gölbaşıspor’u 3 büyükler bile yenemeye bilirdi. Göztepe’nin içeride oynayacağı ilk maçı çok merak ediyorum. Nasıl oynar, fark yapar mı falan diye değil sadece taraftarını. Bence çok ama çok kalabalık olur. Bir de yepyeni takım, kazanmış gelmiş. Görürüz.

        Bugsaş’ı uzatmalarda deviren Altay, mevcut kadrosu ile sizce ligde zirveyi zorlar mı ?

        Altay, her zaman söylerim Altay’dır. Bütün müsait olmayan şartlara rağmen lige galibiyetle başladı. Bence bu böyle sürer. Kadrosu süper değil ama kötü de değil. Altay’la ilgili umudum önce ismi, sonra sevgili Mesut hoca... Aslında önce taraftar demeliydim. Ama sevgili Altaylı dostlarım hala Çeşme’de. Hepsi geldiğinde işte o zaman görün siyah-beyazlıları. Kiralık takviyesi de olur. Ligin en tepeleri de.

        Manisaspor’un sahasında Alanyaspor önünde aldığı 3-0’lık yenilgi kötü günlerin habercisi mi?

        Vallaha büyük hayal kırıklığı... Manisaspor, nasıl sahasında fark yedi anlaşmış değilim. Tahir Karapınar’ı getirmek kolay değil. Taraftar henüz takımına güvenmiyor ama desteği önemli. Ama ilk maç skoru rezalet. Bu depremin tamiri tabi ki zor ama imkansız değil. Kadrodaki oyuncular biraz akıllıysa eğer, çabuk toparlanırlar. Aksi halde her birinin büyük hayallerle Manisa’ya geldiğini bildiğim futbolcular toptan biterler. Gelin bitmeyin be çocuklar.

        Diğer Yazılar