Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Çok iyi bir form yakalayan ve son koşularında çok iyi bir yarış performansına sahip olan ve 2.03.74 gibi rakiplerinden daha iyi bir dereceye sahip olan REŞATBEY (2) kazanmaya çok yakındır. Safkan bir tek alternatifidir. Bu safkana rakip arayanlara son koşusuyla dikkatleri çeken GÖKHANINOĞLU (1) önereceğim isimdir.

        2.AYAK: Sert rakiplerinden etkilendiği son koşusunu ölçü almadığım KARA ÇOCUK (5) çok iyi hazırlıklarla gireceği bu koşuda sevdiği pistte bu kez kazanacak güçtedir. Safkan uyumlu aprantisiyle yine kuponlara tek yazılabilecek bir isimdir. Yine son koşusunu ölçü almadığım bu mesafelerde her zaman etkili koşabilen YIKILA YIKILA (7) favorinin ciddi rakibidir.

        3.AYAK: Kısa bir süre ara verdikten sonra son koşusunu iyi bir yarış çıkararak kazanan YILMAZER (1) yine kazanmak isteyecektir. Yeterli form durumu ve son koşu performansıyla BARSBAY (4), son koşusunu ölçü almadığım iyi durumuyla KIRDEMİRKIR (9) ve son 3'ncülüğünde beğenilen KAYA TUFAN (8) koşuya ortak olacak isimlerdir. ENGİZEK (6) ve BABADEMİR (3)'den koşunun sürprizini bekliyorum.

        4.AYAK: İzmir'deki güzel yarışlarından sonra Şanlıurfa'da pisti yadırgayan ancak bu koşuya özenle hazırlanan LIKE THE WIND (3)'ten çok farklı koşmasını bekliyorum. Son koşularını 2'ncilikle tamamlayan MACKHALIA (8) ve arkadaşımız Eray Koktay'ın sahibi olduğu PARISTAMBUL (9) koşuda sözsahibi olacak safkanlardır. HAVEL (8) ve YİĞİDİM (4) eklenerek daha rahat bir koşu izlenmelidir.

        5.AYAK: Denk güçte safkanlar olan SAÇANHAN (2), GEZEGENBEY (1) ve PEYAMİ (4) arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir. CİBEK (5) bu safkanlardan sonra sürprizde değerlendirilebilir.

        6.AYAK: AĞCANGÜLÜ (2), VARDARINOĞLU (6) ve ŞİRİN CANAN (17) iyi durumlarıyla rakiplerine göre daha şanslı isimlerdir. Ancak sürprize açık bu koşuda daha fazla at yazılması doğru olacağından ESKİCEKIZI (4), ATEŞCAN (11), ÇİZMELİAĞA (13) ve SAKİ (1)'ye kuponlarımızda yer vermeliyiz. Bol şanslar dilerim.

        Diğer Yazılar