Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Yeterli form durumları ve son koşu performanslarıyla EAGLE WIND (3) ile RAPIDE FILLE (4) rakiplerine göre bir adım ön plana çıkıyorlar. Ancak formda safkanların bir araya geldiği bu zorlu mücadelede DEE DEE (2), MY MADONNA (1) WEST WIND (5) ve PRENCESS EBRU (6) koşuya ortak olacak isimlerdir. Koşunun sürprizini ise BANDİDAS (7) ve PAMUK SULTAN (10)'dan bekliyorum.

        2.AYAK: Son koşusunu kum piste alınmasına rağmen iyi durumunu yarışa yansıtarak kazanan KENANACO (1) kazanacak güçtedir. Son koşusunu ölçü almadığım çim pistte daha etkili koşabilen TOZAN (8) ve yeterli form durumuyla ŞEVALKIZI (11) favorinin ciddi rakidir. HÜRAĞA (3) ve KÜÇÜKCAN (5) bir sürprize imza atacak safkanlardır.

        3.AYAK: Mükemmel form durumu ve son koşu performansıyla MANHATTAN BOY (3) koşunun tartışmasız favorisi olup kazanmaya çok yakındır. Son yarış galobu da beğeni toplayan safkan uygun rakipleri yanında kuponlara tek yazılmalıdır.

        4.AYAK: Yarış hayatına güzel bir başlangıç yapan ve üst üste kazanma başarısı gösteren TORUK MACTO (5) favorimdir. Safkan küçük kuponlar için bir tek alternatifidir. Bu safkana rakip arayanlara iyi durumlarıyla KAZUMA (3) ve KAFKASLI (2) rakip olacaklardır.

        5.AYAK: Gurubun en formda ve en tecrübeli isimlerinden olan ÜRKİYECAN (9) küçük kuponlar için bir tek alternatifi olacaktır. HIZEL TO HIZEL (6) bu safkanın hatasını affetmeyecektir.

        6.AYAK: Kısa mesafede kazandığı koşu sonrası kum pistteki son koşusunda 5'nci olabilen RAIND OF THE SON (11), start sorunu yaşamasına rağmen iyi yarışlarıyla dikkat çeken YEMZEŞ (7) ve son koşusunda fazlaca zorlanmayan HARLEMS QUEEN (14) arasındaki mücadelenin birinciyi belirleyeceğini düşünüyorum. Ancak yine iyi durumlarıyla DUBAİ GÜZELİ (15), HAMZA BİN DAVUT (1), GAZİ ÇEÇEN (5), RHAPSODY IN BLUE (2) ve DARK RULER (6) koşuya ortak olabilirler, bu safkanlar sırasıyla değerlendirilmelidir. Bol şanslar dilerim.

        Diğer Yazılar