Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        14 Haziran tarihini bir kenara not etmenizi tavsiye ederim. Zira İstanbul'un çok sevdiğim mekanlarından biri olan Kemer Country Golf Club'da bir lezzet fırtınası yaşanması bekleniyor!

        Şimdi diyeceksiniz ki daha çok gün var niye şimdiden söylüyorsun diye. Çünkü işin ucu bir hayır işine dokunuyor. Bu işe gönül verenlere destek olmak lazım bence...

        Yakın bir arkadaşım kanalı ile festivalden haberdar oldum. Lezzet kelimesinin geçtiği her durum beni yakından ilgilendirdiği için konu ilgimi çekti tabii...

        250 BİN ALZHEİMERLİ VAR

        Detaylarını birazdan anlatacağım ama festivalin bir vakıf yararına düzenlediğini duyduğumda daha bir ilgiyle dinlerken buldum kendimi.

        Bu yıl 6. kez düzenlenecek İstanbul Lezzet Festivali, Alzheimer Vakfı yararına düzenleniyormuş. Öyle ilginç gerçekler anlattı ki etkilenmemek mümkün değil. Üstelik 70 milyonluk nüfusta hasta sayısı 250 bin civarlarındaymış ve bu sayı ne yazık ki gün geçtikçe artmaktaymış.

        Vakfın amacı; düzenledikleri etkinlik ve seminerlerle hastalıkla ilgili bilinci arttırmak, hasta ve yakınlarını desteklemek, kendi kendilerine yardım için zemin hazırlamak, ihtiyacı olan hastalara gerekli bakımı sağlamak.

        KOZANOĞLU'NUN EMEKLERİ

        Vakıf aslında uluslararası Alzheimer Vakfı'na bağlı. Dünya genelinde düzenlenen birçok etkinliğe de katılıyorlar, konusunda ünlü birçok ismi Türkiye'ye de getiriyorlar.

        Vakfın gerekli desteği sağlamak için Türkiye'de de birçok etkinlik düzenlediğinden, yönetiminde çok değerli kişilerin olduğundan ve özellikle yöneticilerden Zafer Kozanoğlu'nun yoğun emeklerinden bahsetti. Etkilenmemek mümkün değil doğrusu...

        14 Haziran akşamı böylesi hayırlı bir etkinlik için Kemer Country Golf Club mekanını vermiş, İstanbul'un seçkin birçok restoranı, barı, pastanesi, kafesi en özel lezzetlerini gelen konuklara sunmaya hazırlanıyorlar. Üstelik onca lezzetin yanında bir de güzel müzik ziyafeti olacak.

        TÜM GELİR, VAKFA

        Dünyaca ünlü vokalist Lex Empress'in yanısıra, İstanbul'un seçkin mekanlarındaki sahne performanslarıyla tanınan ve Barış Manço, Leman Sam ve Nükhet Duru gibi isimlere vokalistlik yapmış Barbaros ve İstanbul Avrupa Korosu konser vereceklermiş.

        Gerek katılımcılardan gerek gelen konuklardan elde edilecek tüm gelir, Alzheimer Vakfına bağışlanacak. İlgilenenler için festival davetiyeleri Kemer Golf & Country Club, Alzheimer Derneği ve Biletix.com'da satışa çıkmış bile...

        Diğer Yazılar