Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka’nın Adana maçındaki performansını nasıl buldunuz?

        Karşıyaka kazanabileceği bir maçı, kaybetti... Kritik maçları kendi lehimize çevirme gibi bir alışkanlığımız maalesef oluşmadı. Halbuki kazansaydık çok iyi konuma geliyorduk. Rakiple başa başa oynamasına rağmen, KSK’nin performansı geçmiş maçlara oranla düşüktü. Hatta 1-0 mağlup duruma düştüğü andan itibaren bile dikkat çekici bir gayret görmedik. Topu kapma çabalarının çoğu faulle sonuçlandı. Bu gecikmeler soğumaya neden oldu. Doğal olarak ritim bulunamadı. Hedefe oynayan bir takım için Adana kolay bir lokmaydı. Ama KSK, sonrasında arayacağı puanları kendi cebine değil, rakibinin cebine koydu.

        AKHİSAR

        Akhisar’da yaşanan teknik adam değişikliği sahaya nasıl yansıdı sizce?

        Akhisar’daki hoca değişikliğinin sahaya nasıl yansayacağını merak ediyordum. Roberto Carlos dev bir isimdi. Heyecan ve motivasyon sağlayacağı kesindi. Nitekim kazanılmasa da maç için bu değişim etkilerini gördük. Akigolar iki kez mağlup duruma düşmelerine rağmen maçtan kopmadılar. Bilal’in enfes frikiği jenerik olabilecek güzellikteydi. Bu gol Akhisarspor’u kendine getirdi. Alınan bir puanı yadırgamamak gerekir. Uzun süredir galip gelemiyor olsa da 1 puanın genel hesap içerisinde mutlaka artısı olacaktır.

        ALTINORDU

        Kupa’da F.Bahçe ile oynaması A.Ordu’yu Adana Demir karşısında kötü etkiledi mi?

        Hafta içinde Fener’le oynaması Altınıordu için handikaptı. Özel bir efor sarf edeceği, aşırı motive olacağı belliydi. Nitekimde öyle oldu. Şeytanlar Süper Lig liderine resmen kafa tuttular. Sonrasında ise kendi liglerine dönmek zor olacaktı. Maalesef olumsuz bir başlangıç yaptılar. Oyuna konsantre olana kadar kalelerinde şok etkisi yaratan 2 gol gördüler. Bu goller geç de olsa Altınordu’yu kendisine getirdi. Sahada vites yükselttiler. Rakibi kendi alanlarına hapsettiler. Skor 2-1 oldu. Arkasından penaltı kazanıldı. Dönüm noktasıydı. Penaltı gole dönüşseydi Altınordu maçı mutlak kazanırdı. Kaçırdılar, akabinde 3. golü penaltıdan yiyerek karşılaşmayı bitirdiler. İleride bu puanları çok ararlar.

        BALIKESİR

        Balıkesirspor’un yenilgisinde hakeminin etkisi oldu mu, değerlendirir misiniz ?

        Üzücü bir mağlubiyet oldu. Kemal hocanın maçtan sonra söylediklerine tamamen katılıyorum. Hakemin son dakikada verdiği faul bir kıyak niteliğindeydi aynı pozisyon ceza sahası içinde olsaydı arkasına bakmadan maçı oynatmayı devam ettirirdi. Maçın geneline baktığımızda kazanacak pozisyonları buldu. Orta sahayı mukavemetsiz geçtiler. Sercan son vuruşlarında başarılı olabilseydi Balıkesirspor maçı alıp götürmüştü. 1 puan dahi inanç ve birlikteliği diri tutabilecekti. Umarım bu yenilgi olumsuz bir etki yapmaz. Bu hafta kazanmak suretiyle son dakika mağlubiyeti telafi edilir.

        GÖZTEPE

        Göztepe’nin, K.Maraş galibiyetinden sonra yolu nerelere kadar uzanır?

        Göztepe’nin hedefleri yolunda aksama yapmadan gitme planları yaptığı açık. Ara transferde gelenler, gidenlerden daha iyi bir performans ortaya koyduğu takdirde, yolun sonu güzel görünüyor. Bundan sonra maç kaybetmeden, özellikle de rakipleri kazandığında kaybetmeden ilerlemesi gerekiyor. K.Maraş galibiyeti ilerisi için bize olumlu referans olamaz. Ancak, kazanılmış bir maçtır, gücü bakılmaksızın 3’te 3 yapan bir takım için iyi şeyler söylemek gerekir. Metin Diyadin’in farkını görmeye devam edersek, Göztepe de birkaç hafta sonar liderlik koltuğunu ele geçirecektir.

        Diğer Yazılar