Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA

        - Şanlıurfa’yı mağlup eden Karşıyaka’yı nasıl buldunuz, sizce eksikler neler?

        Suların durulması sahaya yansımış bile... Futbolcu pek kafasının karışmasını istemez.

        İlk maç herkese tecrübe oldu. Demek ki problemi ulu orta değil, kapalı kapılar ardında çözmek gerekiyormuş.

        KSK’nin tecrübe anlamında ciddi bir kadro zenginliği var. Forvet hattına baktığınızda bu takımın girdiği her pozisyondan golle dönmesi gerekiyor. Ancak henüz daha bu kıvamda değiller. Zamana ihtiyaçları var. Belli bir yaştan sonra forma girmek süreç istiyor. Vücudun, ideali bulması bazı şart ve konumu gerektiriyor. KSK için bu maç, taşların yerine oturması açısından oldukça önemliydi. Hoca da dahil herkes için...

        Geç ve güç olsa da alınan galibiyet yeni bir sayfanın açılmasını sağlamıştır. Herkesi belirli bir şekilde hizaya sokmuştur.

        Teknik açıdan KSK’nin daha rahat kazanabilmesi için takım oyunundan önce fizik ve kondisyon olarak kuvvetlenmesi gerekir.

        Rakibin 10 kişi kalması uzun bir süre avantaj yaratmıyor, kısa sürede sonuca dönüşmüyorsa demek ki dediğim eksiklik hala devam ediyor.

        KSK’nin kuvvetlenmesi ve takım içindeki dengelerin, adalet ve arkadaşlığın sağlam kurulması durumunda çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.

        Bununla ilgili herkese iş düşüyor. En çoğu ve zoru da Cüneyt Hoca’ya...

        GÖZTEPE

        - Göztepe, Adana’da futboluyla şampiyonluk iddiasını kanıtladı, bu görüşe katılır mısınız?

        Göztepe, camiasını rahatlatan bir galibiyet aldı. Lige istediği gibi giriş yapamayan sarı-kırmızılılar, belirsizliği Adana galibiyeti ile yok etti. Maçı kısa aralıklarla izleme fırsatı buldum. İzlediğim tüm süreçlerde Göztepe üstün taraftı. Hedefi olan bir takımın çıktığı ilk deplasmandan kazanarak dönmesi önemli bir kazanım.

        Leroy-Vleminckx iş birliği, ortaya iyi sonuçlar çıkartıyor. Sonuçlar Göztepe’nin transferdeki nokta atışlarını doğruluyor. 2. hafta sonunda sarı kırmızılıların ligde aldığı yer, beklentilerle örtüşüyor. Rekabet anlamında da renklilik sunuyor. Belli ki Göztepe konuşulan takım olacak.

        ALTINORDU

        - İlk iki haftada sadece 1 beraberlik alabilen Altınordu için endişelenmeli miyiz?

        ltınordu’nun kulüp olarak kendine özgü prensip ve doğrularına saygı duyuyorum. Yetiştiriciliği ön planda tutan bu zihniyetin sonuna kadar destekçisiyiz. O yüzden de Altınordu’yu daha dikkatli eleştirmemiz gerekiyor.

        Gençleri belli bir tecrübeye ulaştırmak zordur. Onların enerjisini sonuca dönüştürmek zaman ister ancak işler bir rayına oturdu mu önüne gelen darmadağın olur. Geçen sene bu süreci yaşadık. Endişelerimizin de yersiz olduğunu gördük. Finale doğru da İzmir olarak sadece onu takip ettik. Bu sene de değişen bir şeyin olmayacağını düşünüyorum.

        Altınordu klasik adaptasyon dönemini geçiriyor.

        BALIKESİRSPOR

        - Balıkesirspor, Alanya’dan da 1 puan alabildi, takımın gidişatını nasıl görüyorsunuz?

        Süper Lig’den gelen deneyim, lige kötü başlasa da Balıkesirspor’u ligin iddialı takımları arasına sokuyor. 1-0 önde götürdükleri maçtan galip ayrılabilirlerdi.

        Son dakikada üst direkten dönen top kırmızı-beyazlıları 3 puandan etti. Maçı kazanmış olsalardı moral açısından iyi bir yere geleceklerdi. Lig Ciddi bir şanssızlık yaşadı.

        Lig uzun bir maraton. Zamanın Balıkesirspor’un lehine çalışacağını düşünüyorum. İlerleyen haftalarda daha iyi bir performansa ulaşacaktır.

        AKHİSAR

        - Akhisarspor geçen sezonki başarısını bıraktığı yerden devam ettiriyor, görüşünüz?

        Akhisarspor yine doğruların takımı. Çoğu şeyi sil baştan yapmasına rağmen sonuç ortada...

        Yeni bir teknik adam, büyük anlamda değişen kadro, Akigolar’da mantalite olarak hiçbir şeyi değiştirmemiş. Belli ki ligin renkli ve kilit takımı olmaya yine aday.

        Lige iyi başlamaları güven açısından çok önemli. Kadro yeniliği, acaba mı sorusunu gündeme getirmiş olsa da iki maçtan alınan 4 puan tüm endişeleri ortadan kaldırmıştır, taraftarı da beklenti anlamında heyecanlandırmıştır.

        Akigolar bu sene de herkesin yakın takibinde olacaktır.

        Diğer Yazılar