Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA

        -Karşıyaka son haftalara doğru umulandan farklı bir görüntü çiziyor. Sonuç ne olur sizce?

        İki maçtır bir gayret var. Ancak atı alan Üsküdar’ı çoktan geçti...

        Keşke akıllar başa daha erken gelseydi.

        Giresunspor ve Denizlispor karşısında alınan 4 puanı nasıl tanımlarsınız sorusuna değişik cevaplar alabiliriz. Kimileri mucizeden bahsedebilir, kimisi daha önceleri nerelerdeydiniz der...

        KSK, ortak mücadele anlamındaki bütünlüğü lig boyunca hiçbir dönemde yakalayamadı. Bireysellik, adam sendecilik, ben mi kurtaracağım basitliği, dolayısıyla ruhsuzluk takımın geneline her daim hakim oldu.

        Şimdiki kıpırdanmanın nasıl bir getirisi olabilir ki? Bence bunlar timsah gözyaşları... Halbuki eksik dahi olsan yürekten oynadığında cebine puanlar girebiliyor. Bizim oyuncular buna bile yeltenmediler. Birbirlerine yardım elini uzatmaktan imtina ettiler ve bu kulübü asla layık olmadığı yerlere taşıdılar. Yazık ki ne yazık...

        GÖZTEPE

        - Göztepe kendisine sunulan altın tabağı hep eliyle itti. Play-Off kelimesini kullanalım mı?

        Karşıyaka- Göztepe maçını “Böylesine özel bir derbi, birinin can derdinde, diğerinin de havanda su dövdüğü bir ortamda oynanıyor. İzmir futbolunun değişmeyen kaderine baktığımızda ne kadar üzücü...” diye tanımlamıştım.

        Göztepe o gün KSK’ye hırs yaptı, üstün oynadı ve kazandı. Tebrik ettik... Ancak kendi ufku içerisinde hepsi bu muydu...

        O günden bu yana ne oldu? Oyuncular üstüne bir şey koydu mu? Hayır...

        İzmir olarak yıllardır oynadığımız ligi yeterli buldu. Ligin bitimine haftalar kala figüranlığa soyundu. Futbolcu kardeşimiz keşke bayrağı zirveye dikseydi. Onun için çabalasaydı. İnanıyorum ki Göztepe seyircisi daha fazla mutlu olur, İzmir de onlarla gurur duyardı. Sarı kırmızılı oyuncular için meğerse lig tek maçmış. Kazandılar, bayram yaptılar ve iş bitti yapı paydos... Böyle profesyonellik mi olur? Yalancı bahar gibi. Bir yüzünü göster, sonra yok ol.

        Göztepe takımı yakalayabileceği Play-Off’u her fırsatta elinin tersi ile iterek kolaycılığı seçmiştir.

        AKHİSAR

        - Akhisar beklentilerin çok üstünde sonuçlar alıyor. Ligde puan rekorunu kırabilecekler mi?

        Hep söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. Akhisarspor’un süper ligde yenemeyeceği hiçbir takım yok... Bursaspor ligde etkili futbol oynuyordu. Ne oldu? Sonuç ortada... Başa çıkamadı...

        Akigolar yedi haftalık galibiyet hasretine son verirken topladıkları 43 puanla da rekorlarına yaklaştılar. Beklentimiz 44 puanlık rekorlarını egale etmeleri... Buna da çok rahat ulaşacaklarını düşünüyorum. Beşiktaş galibiyeti kendilerini taçlandırır.

        Beşiktaş maçının inanılmaz keyifli olacağını düşünüyorum. Eminim ki siyah-beyazlı oyuncular bu karşılaşmayı şampiyonluk yolundaki en zor engel olarak görüyorlardır. Maçı dört gözle bekliyoruz..

        DENİZLİSPOR

        - Denizlispor istikrarlı ve inaçlı gidişiyle kendini tehlikenin dışına itti. Sonuç?

        Denizlispor’u haftalardır övüyordum, verdikleri kurtuluş mücadelesi nedeniyle... Geçen haftaki galibiyetleri inanılmaz sürpriz oldu ama benim için değildi. Davaya soyunmuş bir takımın ulaşabileceği sonuçtu. Aldıkları 3 puan kendilerine büyük avantaj sağladı. Işığı gördüler... Ancak KSK karşısında olması gereken performansa nedense ulaşamadılar, altında kaldılar. Can havli ile saldıran Karşıyaka, onların oyun dengesini bozdu. Geçen hafta alınan 3 puanın rehaveti de yok değildi. Türk futbolcusunun en büyük yanlışı bu. Kazanırlar, sanki yetecekmiş gibi davranırlar. Konsantrasyonlarını uzun sürece yayamazlar. Karşıyaka karşısında daha üstün oynamalarına rağmen galibiyete ulaşamadılar. Odaklanma zayıflığı nedeniyle son vuruşlarda başarısız kaldılar. Böylelikle kurtuluş yerine kalan süreçte ızdırabı seçtiler.

        Diğer Yazılar