Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka, Aydın yenilgisi sonrası eksiklere rağmen yine gençleriyle kazandı, yorumunuz?

        -Her şerde bir hayır vardır. KSK fabrika ayarlarına geri dönünce kazandı. Dokuz tane genç oyuncunun sahadaki heyecanı Kaf-Kaf’ı tekrardan öne çıkarttı.

        Geçen haftaki Aydın maçı eleştirime çok fazla katılan oldu ancak farklı görüşte olanlar da yok değildi.

        Bir anda bambaşka KSK nasıl doğdu? Kötü huylarından arınmak suretiyle... Gitti, sahadaki sessiz sedasız amansız mücadelesiyle kazandı geldi. Tamamen yaptığım tarife uygun hareket ederek...

        Herkesten övgü aldı, tebrik yağdı, gazetelerde öncelik buldu. Mutlu olmayan var mı? Yok...

        Geleceğe umutla bakan var mı? Çok...

        Bundan daha güzel örnek ne olabilir ki?

        Yıllardır bilindik, tasvip etmediğimiz görüntülerden uzak kalındığında, sonuca yönelmeyen efelikler yapılmadığında ortaya böylesi bir değer çıkıyor. Sanırım Soner Hoca da farkındalığın farkındadır. Kendisini yolda bırakmayacakların kimler olduğunu görmüştür.

        Maçtan sonra çekilmiş bir fotoğrafa dikkatle baktım. Böylesi heyecan duyan, yaşayan, kazanmaya kendisini yakıştıran bir takımın yolunun açık olduğunu düşünüyorum.

        AKHİSAR

        Akhisar’ın Trabzonspor beraberliğini ve kaleci Fatih’in performansını nasıl değerlendirirsiniz?

        -Şu anda Türkiye’nin en formda kalecisi Fatih... Haftalardır kalesinde mükemmel oynuyor. Muhteşem kurtarışlar yapıyor, resmen takımını ayakta tutuyor. Akhisarspor’un aldığı her puanda ciddi emeği ve katkısı var. Fatih Terim’in yerinde olsam bir dakika düşünmeden alıp kaleye koyarım.

        Refleksleri mükemmel, topu oyuna çok başarılı sokuyor. Kalesindeki açıyı süper kısıyor. Resmen kalesini küçültüyor. Hava toplarında etkili. Daha ne olsun ki?

        Bence ligin starı...

        Trabzonspor karşısında Akhisarspor üst düzey bir mücadele verdi. Sıkı efor harcadı ancak enerjisi hücuma yönelik değildi. Maç boyunca kaybetmemeyi düşündü. Rakip kaleden daha çok kendi kalesini düşündü. Rodallega bile defalarca gelip ceza sahası içinden top çıkarttı. Yani defansına yardım etti.

        Asla kötü bir mücadele değildi ancak enerji- pozisyon iş birliği oluşmadı.

        Tek taraflı başarı, görüldüğü gibi beraberliği getiriyor. Akigolar ofansif anlamda zenginliğe ulaşmalı. Eskiden var olan en büyük özelliğine gölge düşürmemeli.

        GÖZTEPE

        Göztepe Ümraniye’de kazanmasına rağmen Okan Buruk, “Eksiklerimiz var” dedi, sizce ?

        -Deplasmanda Ümraniye’yi yenerek rotasını oluşturdu. Son dönemin en iyi çıkışını yaptı. 3 puan, hedefi ile ilgili netlik ayarının karşılığıydı. Galibiyet sonrası teknik direktör Okan Buruk’un açıklamaları galibiyet kadar dikkat çekiciydi. Demek ki Okan Hoca yere sağlam basıyor. Kazanma körlüğü içerisinde değil. Doğru yolda... Bence sağlam taraf bu; objektif olabilmek.

        Yeni bir takımın başlangıç performansı ortalamaların üstünde. Olumlu işaret...

        Demek ki ilerleyen süreç içersinde çok daha iyi sonuçlarla karşılaşabileceğiz.

        ALTINORDU

        Altınordu, Mersin İdmanyurdu önünde rahat kazandı, ne dersiniz kötü günler bitti mi?

        - Şeytanlar kendisine gelmeye başladı. Yaşadığı sendrom neyse ki kronikleşmedi.

        Daha önceden alışık olduğumuz görüntülere şahit olmaya başladık.

        Maç içerisindeki çıkışlar, bölüm bölüm yakalanan tempo, ara ara kabaran gol bulma iştahı, ilkini bulduktan sonra ikincisi ile ilgili ısrar, oyun disiplini ve gayreti, pasajlar halinde olsa da bize eski Altınordu’nun geriye döndüğünü gösteriyor.

        Sanırım şu an herkes mutlu. Demek ki oyuncular kendi üzerlerine düşen görevleri yaptığında sorun da çıkmıyor, yüksek bir ses de...

        Diğer Yazılar