Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka’nın Trabzon deplasmanında aldığı galibiyetin anlamını yorumlar mısınız?

        Gerçeği söylemem gerekirse böyle bir sonuç beklemiyordum Karşıyaka’da yaşanan çalkantılar nedeniyle... Bana bile sürpriz oldu. Genele mesaj anlamında son derece değerli bir galibiyet... Öncelikle teknik ekibi ve oyuncuları tebrik ediyorum. KSK’deki realite ortada. Kısmi felçli... Borç yükü ve imkansızlıklar iyi niyetli düşünceleri dahi yok edebilecek ağırlıkta. Aylardır palyatif çözümlerle soluk alınmaya çalışılıyor. Mevcut oksijen ile futbolcular nereye kadar idare ederler bilemem. Gerçekten zor denklem...

        Yakalanmış başarıyı koruyamıyorsak o zaman yapacak hiçbir şey yok, koy ver gitsin...

        Bir alkışım da KSK taraftarına. 1500 km yol katederek kedere ve sevince ortak olmaları onların büyüklüğünü gösteriyor...

        AKHİSAR

        Akhisar’ın aldığı sonuçları hep takdirlekarşılamış biri olarak, son düşünceleriniz?

        Zor oyunu bozdu. Akhisar’da okun yönü tekrardan değişti. Klasik tekleme bir kez daha ortaya çıktı. Rakibin öz güveni, sahadaki duruşu Akhisar’ı teslim almaya yetti. Halbuki şanssız yenilen gole rağmen direnç gösterilip, beraberlik sağlandı. Özellikle de ikinci yarıda galibiyete yaklaşıldı. Ancak son dakikalardaki fiziksel yorgunluk hayati hataların doğmasına neden oldu. Nitekim telaşla çabukluğu birbirini karıştıran Muğdat yan pas hatası yaparak gole sebep oldu. Beraberlik Akhisar için iyi bir sonuçtu. En azından sihir bozulmayacaktı.

        GÖZTEPE

        Göztepe, sezonun en ağır yenilgisini Sivas’ta aldı. Bu yenilginin hasar oranı nedir?

        Hep söylüyorum. Hedefin bir üst lig ise içeride kazanmak yetmez. Dışarıda da yeneceksin. Daha da önemlisi aynı hedefe koşan rakibini de yeneceksin ve asla yenilmeyeceksin. Sarı-kırmızılılar iç sahada 17 puan almışlar. Deplasmanda ise 8 puan. Görüldüğü gibi, durum ortada. Zirve için yetmiyor.

        Malatya karşısında rakibini sürklase eden bir takım ne oluyor da bir hafta sonra sahada amaçsız dolaşıyor. Kazandığın maçın değeri kalmadığı gibi ileriye yönelik ortaya da soru işaretleri çıkartıyorsun. Değerli futbolcular, kesik başarılar bütünleşmediği sürece sonuca dönüşmez. Bir hafta övgü, diğer hafta yergi ile sağlam ve sağlıklı kimlik oluşmaz.

        ALTINORDU-MANİSA

        Altınordu ile Manisaspor’un karşılaşmasından çıkan sonuca ne diyeceksiniz?

        Son haftaların formda iki ekibinin mücadelesi üst düzeydeydi. Her iki takım da ofansif futboluyla keyif verdi. Altınordu ilk yarım saatte maçı kopartabilirdi. Henüz daha birinci dakikada bulduğu pozisyon goldü. Top çizgiyi geçmişti. Ancak hakem iyi süzemediği için devam ettirdi. Sonrasında da Altınordu’nun pozisyonları vardı. Bunları da kaçırdı.

        Gole yaklaşmak tabii ki önemli ancak profesyonellikte bu kadarda beceriksiz olmamak gerekiyor.

        Aksi takdirde azla yetiniyorsun. Manisaspor’da da çıkış devam ediyor. Yakalanmış ivmeyi yönetim korumalı. İç huzuru sağlamalı, oyunculara destek vermelidir.

        MENEMEN

        İlk yarıda 5-0 gibi bir sonuç yakaladıktan sonra Menemen’e ne oldu?

        Bu nasıl maç? Bu nasıl skor? İlk yarıda mükemmel futbol, ikinci yarıda idare-i maslahat. İlk yarıda süper mücadele, ikinci yarıda al gülüm ver gülüm. İlk yarıda pozisyon zenginliği, ikinci yarıda tam fakirlik. İlk yarıda bol gol, ikinci yarıda kalende çok gol. İlk yarıda gerçek profesyonellik, ikinci yarıda tam bir amatörlük.

        Futbol ile oyun oynarsan seni böyle çarpar, ters kepçe getirir. Maçın bir an önce bitmesi için dua edersin. Ne acıdır ki kimse attığın 5 golü değil, yediğin 4 golü konuşuyor. Konuşturmayacaksın...

        Diğer Yazılar