Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1- Son günlerde Karşıyaka’da yaşanan tartışmalı günler için yorumunuz nedir?

        Kolu bir kez daha kırdık, her zamanki gibi yen içinde kalmadı. Gündemlerle KSK markası biraz daha hırpalandı. Neden sorunları yüz yüze görüşüp de tartışamıyoruz bilemiyorum. Uzaktan kumanda ile çözümler aramak kötü bir alışkanlığımız ve nedense vazgeçemiyoruz. Aynı çatı altında, aynı hizmete talip olan, bunun için emek veren, mesai harcayan insanlar ne oluyor da birbirleri ile bu kadar ters düşüyor.

        Yapmayın kardeşlerim... Birbirinizi yüceltin, destek olun, anlayışla yaklaşın, buna fazlasıyla ihtiyaç var.

        Kulübümüz de, sizler de zarar görmeyin... A.Gücü önünde de önüne koyulan eşiği atlayamadı. Yükselttiğimiz çıtayı tekrar eski yerine aldık. Bundan sonraki hedef Play-Off...

        AKHİSAR

        2- Akhisar, övgüler yağdırdığımız takım olma hüviyetinden çıktı. Sizce?

        Akhisar’da işler iyi gitmiyor. Bununla ilgili haftalardır yazıp çiziyoruz. Tolunay hoca nedense takımın içine giremedi, ruhsal anlamda ortak payda oluşmadı. Gelinen nokta tabii ki endişe verici. Akigolar alışılmamış bir durumu yaşıyor. Şu ana kadar 11 gol atabilen takım nasıl olacak da kurtuluş mücadelesi verecek? Tolunay hoca da kendisini süzgeçten geçirmeli. Geç kalınmışlık iki tarafı da yaralar. Tolunay Kafkas’ın direnci kırıldıysa zorlamamalı, mutlaka bırakmalı.

        GÖZTEPE

        3- Göztepe’nin rakipleri olmasa zirve biraz zor olurdu. Katılır mısınız?

        Bu hafta büyük ikramiye Göztepe’ye çıktı. Sarı kırmızılılar bir taşla çok kuş vurdu. Rakipleri sırasıyla, bir bir yenildi ve Göz-Göz kazanarak toptan bir iş yaptı, toplu sevinç yarattı.

        Maçtan önce rakiplerinin mağlup olmasının yarattığı doğal motivasyon Göztepe’nin maça iyi başlamasını sağladı. Yeni transferler henüz daha istenilen noktada değil. 3 puanla hem geçmişe sünger çekildi, hem de gelecek adına ciddi sıçrama gerçekleşti. Sarı kırmızılılar bunun kıymetini bilmeli.

        ALTINORDU

        4- Altınordu’da ilk yarıda yaşanan hareketli günler bugüne olumsuz yansıyor. Değil mi?

        Altınordu’da düşüş devam ediyor. Gençlik hareketi yerinde sayıyor. Tabii ki sabırlı olmak gerekir. Herkes bunun bilincinde ancak ligi de ciddiye almak kaydıyla...

        Bu hafta aşağıdaki takımların neler yapabileceğini gördük. Hepsi güçlenmiş ve gayret içerisinde.

        İşin bence şakası yok. Bunu görmemek Altınordu’nun geleceği için körlük olur. Yol yakınken yoğurdu üflemek lazım.

        MANİSA

        5- Manisaspor ligde tutunmaya çalışıyor. 5-2’lik galibiyet bunun göstergesi midir?

        Devre arası yaptıkları yatırımın karşılığını alıyorlar. 5 maçlık galibiyet hasretini flaş bir skorla sonlandırdılar. Alınan 3 puan gelecek adına moral oldu. Manisaspor’un kurtulma mücadelesini takdirle karşılıyorum. Ciddi gayretleri var. Bunun da karşılıksız kalmayacağını düşünüyorum . Eğer seri oluşturabilirlerse ummadıkları bir yere gelirler. Dışandan da puan almaları şart.

        Diğer Yazılar